Ønsker Gud, at Obama skal løse Israel-Araber konflikten?

Fra News that matters.
10. februar 2011.

"To stats løsningen" på Zions bjerge vil gøre verden til et bedre sted.”

Dette er USA's tidligere National Security Advisor, James Jones’s verdenssyn.

Da han talte ved Herzliya-konferencen i Israel, sagde han:
"Jeg er af den overbevisning, at hvis Gud havde vist sig for præsident Obama i 2009 og sagt, at hvis han kunne gøre én ting på jorden - og kun én ting - for at gøre verden til et bedre sted at leve og for at give folk mere håb og muligheder for fremtiden, vil jeg vove at påstå, at det ville have noget at gøre med at finde en to-stats-løsning i Mellemøsten."

Denne erklæring af James Jones blev udsendt i mandags. Han mener, det er Guds vilje, at præsident Barack Obama presser hårdt på for at få en to-stats-løsning på den israelsk-palæstinensiske konflikt, som Jones kalder epicentret for alle verdens problemer.

Jones insisterede på, at den israelsk-palæstinensiske konflikt er "knuden, der er i centrum” af alle regionale og de fleste globale diplomatiske problemer i dag. Denne konflikt, sagde Jones, "er et af de vigtigste spørgsmål på jorden."

Han afviste tanken om, at den nuværende uro i Egypten viste, at selv uden Israel og dets lande-tvist med araberne ville der ikke være fred i Mellemøsten. Jones manglede også at henvise til den kendsgerning, at før 1967 havde Israel ikke kontrollen over den såkaldte "Vestbred," og alligevel var der mange konflikter.

Jones tjente indtil for nylig som Obama's nationale sikkerhedsrådgiver, og før det som den tidligere amerikanske præsident George W. Bush 's særlige Mellemøsten udsending.

Kilde: Israelske Magazine, Israel i dag.

Kommentar:
Hvis "gud" viste sig for Obama, ville det vel være et mirakel. Bibelen siger, at ingen har set Gud, men Sønnen har åbenbaret for os, hvem Gud vor Fader er.

Mest sandsynligt er det, at det var en engel, der viste sig for Obama. Men en engel fra Israels Gud ville aldrig støtte, at en Islamisk stat skulle dannes på Zions bjerge.

Som den radikale modsætning kunne en mørkets engel fra afgrunden have vist sig for Obama. Og den amerikanske præsident kan stadig få direkte ordrer fra denne engel.

Disse interessante afsløringer bør tvinge det amerikanske folk til at tænke over, hvad slags mand, de har valgt som øverstkommanderende. Hvis amerikanerne havde nogen mening, ville de anklage ham og fjerne ham fra embedet så hurtigt som muligt.

Åben 12:7-9:
”Og der blev krig i himlen. Mikael og hans engle gik i krig med dragen, og dragen og dens engle tog kampen op, men kunne ikke stå sig, og de havde ikke længere deres plads i himlen. Den blev styrtet, den store drage, den gamle slange, som hedder Djævelen og Satan, og som forfører hele verden – styrtet til jorden, og dens engle blev styrtet ned sammen med den.”

Skrevet af Ivar

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/02/10/god-appeared-in-front-of-obama-and-promoted-palestine/