Muslimer graver på Tempelbjerget for at udviske sporene af Jødisk Alter.

Fra News that matters.
9. februar 2011.

Muslimsk/religiøse myndigheder er ved at afslutte et hemmeligt otte måneder langt gravearbejde på Tempelbjerge, som er bestemt for at slette sporene af det Jødiske tempel's Alter, siger Tempel aktivisterne.

Gravearbejdet har fundet sted under Dome of the Chain, som menes at være bygget for over 1300 år siden.

I otte måneder har Domen - som har en diameter på 14 meter - været omgivet af et metal-hegn og et sort klæde, som for en udefra besigtigelse skjuler, hvilke aktiviteter, der har været i gang.

Den religiøse Muslimske Waqf-myndighed hævder, at aktiviteten blot er en renovering af strukturen, men man nægter hårdnakket at lade jøder eller turister komme i nærheden.

Jødiske aktivister har gjort forskellige forsøg på at komme ind i Domen, men fik ingen succes. Til sidst fandt Our Temple Mount’s nyheds-filial en araber, som var villig til at tage billeder inde i området imod et klækkeligt gebyr. Manden sagde, at det ser ud til, at Waqf allerede har afsluttet sit gravearbejde og nu dækker graven med snavs.

Our Temple Mount bemærker, at ifølge Jødisk tradition, er det sted, hvor Dome of the Chain er beliggende, stedet, hvor offeralteret stod på Templets tid. Tempel-aktivisterne sagde, at det Muslimske gravearbejde er bestemt for at udviske den Jødiske forbindelse til Tempelbjerget.

Kilde: Israel National News

Kommentar:
Forsøg på at udslette Jøderne, og frarøve Israel dets retmæssige ejendom er gjort utallige gange. Uanset hvor hårdt Hitler prøvede, ligegyldigt hvor hårdt Muslimerne forsøger, kan de ikke slette Guds Ord og Hans evige løfte til Israel.

1 Mos 15:18-21:
”Den dag sluttede Herren pagt med Abram. Han sagde: »Jeg giver dine efterkommere dette land fra Egyptens flod til den store flod, Eufratfloden: kenitterne, kenizzitterne, kadmonitterne, hittitterne, perizzitterne, refaitterne, amoritterne, kana'anæerne, girgashitterne og jebusitterne.«

Mislykkede forsøg fra Muslimernes og Nationernes side vil fortsætte. Men de ignorerer denne kendsgerning, at Jesus Kristus vil bringe dom med sig mod alle mennesker og nationer, der fortsat forsøger at gøre ondt imod Israel. Guds ord siger, at det ikke vil lykkes, og det er den fulde sandhed.

Zak 12: 1-5:
”Et profetudsagn. Herrens ord om Israel. Dette siger Herren, som spændte himlen ud og grundlagde jorden, og som dannede menneskets ånd i dets indre: Se, jeg gør Jerusalem til et berusende bæger for alle de omboende folk; også Juda vil blive ramt, når Jerusalem belejres. På den dag gør jeg Jerusalem til en tung sten for alle folkene; de, der forsøger at løfte den, vil rive sig til blods. Så samles alle jordens folk mod byen. På den dag, siger Herren, slår jeg alle hestene med vanvid og rytterne med sindssyge. Jeg vil rette mit blik mod Judas hus, men alle folkenes heste slår jeg med blindhed. Da skal Judas slægter tænke: »Jerusalems indbyggere får deres styrke fra Hærskarers Herre, deres Gud.«

Skrevet af: Gloria

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/02/09/muslims-say-digging-on-temple-mount-to-erase-traces-of-jewish-altar/