Palæstinensisk TV: Jøder er 'urene'.

Fra Israeltoday.co.il/
10. november 2011.

Israels 'fredspartnere’ i Den Palæstinensiske Myndighed (PA) fortsatte i denne uge med at arbejde på at sikre, at der aldrig vil blive sand fred, da de oplyste den Palæstinensiske offentlighed om, at Jøder er urene vantro.

I sin søndagsudsendelse på PA-TV rapporterede programmet,Sights of Jerusalem”, i weekenden regn i Jerusalem, og især på Tempelbjerget:

"Den gyldne kuppel [på moskeen Omar] skinner med himlens farver og med det hvide i skyerne, mens den muntre helligdag [Eid Al-Adha] er god for beboerne. Den lette regn renser udlændinges trin [Jødernes], således at fødderne [Muslimernes] i bøn, ikke skal træde på urenhed."

Optagelser af religiøse Jøder, der besøger Tempelbjerget (Jødedommens helligste sted), blev vist for at sikre sig, at seerne havde forstået, at de urene udlændinge, der tales om, i virkeligheden er Israelske Jøder.

Tilbage i august omhandlede samme program Jøder, der bad ved Grædemuren, som en forurening med "synd og svineri" i det, der skulle være en helt igennem Islamisk by.

Dette er almindeligvis den kost, man fodrer den Palæstinensiske offentlighed med. De, der burde oplæres i fredelig sameksistens med Israels Jøder. Og alligevel får Israel af ​​det internationale samfund skylden for at spærre vejen til fred.