En Jøde, som er Jøde indvendig, vil vende hjem til Zion.

26. september 2011.

Staten Israel er under angreb fra Jøder i diasporaen.

Isi Leibler er en tidligere Jødisk leder i diasporaen, der har gjort Aliyah. I en OP Ed feature rejser han alvorlige spørgsmål om "Jødiskheden" hos Jøder, der angriber staten Israel. Leibler taler om Zions "Jødehadere".


Leibler skriver:
"Vi har vænnet os til fantasterierne fra Zions Jødehadere – den eneste venstrefløj, som identificerer sig med Hamas og Hizbollah i stedet for deres eget folk - post-Zionisterne, der søger at lave om på Israels’s Jødiske karakter, og det blødende hjerte hos de liberale, der gør undskyldninger for kriminaliteten hos vore naboer og fordømmer os for at forsvare os selv."

"Men hvad, der er mere frustrerende, er en spirende ny trend, der involverer selv velmenende venner af Israel - primært liberale - og kræver, at som Jøder og Israel' "partnere" har de ret til at deltage i fastlæggelsen af Israelsk sikkerheds- og forsvarspolitik".

"Den mest berygtede af disse er
"J Street" i USA, som skamløst lobbyer sin regering for at presse Israel til at vedtage en politik, der er i modsætning til den, der bestemmes af vor demokratisk valgte regering."

"På trods af, at de lever tusindvis af miles væk og ikke er omfattet af konsekvenserne af den politik, de fremmer, har de den frækhed at insistere på, at de er mere følsomme overfor sikkerhedsbehov i den Jødiske stat, end vi Israelere. Som "ægte pro-fred" foregiver de at handle i vores bedste interesse ved at udøve "hård kærlighed" og opfordre deres præsident til at bruge knippelsuppe på os for at få os til at lystre. Deres overmod og arrogance er svimlende".


Source: The Jerusalem Post.