"Jødene styrer USA´s banker. De må utvises av landet vårt."


Fra Ordetogisrael.no/
27. oktober 2011.

Jødiske ledere i USA er nå alvorlig bekymret for den antisemittisme som forekommer seg i de store byene i USA i forbindelse med Wall Streetdemonstrasjonene som brer seg til flere deler av USA.

Wall Streetdemonstrasjonen startet for seks uker siden i New York med et klart antisemittisk islett. Wall Streetbevegelsen har gått gjennom flere amerikanske byer og stater og er nå kommet til Chicago.

De plakater som demonstrantene bruker har mer og mer fått antisemittisk preg med hint om jødisk innflytelse blant annet på USA´s bankvesen. I intervjuer som deltakerne gir til media, kommer det etterhvert frem hvem som er syndebukkene i den amerikanske økonomiske krisen, nemlig jødene i landet.

Wall Streetdemonstrasjonene har etterhvert bredt seg til flere deler av USA, og blir følgelig dekket av TV, radio og internett. I og med at demonstasjonene blir fulgt opp med bruk av tåregass, flashbomber og kraftige høytalere, får demonstrantene økende oppmerksomhet i USA. En av demonstrantene ga uttrykk for hva mange i demonstrasjonen tenker: "Jeg tror de sionistiske jøder som styrer våre store banker, må utvises av vårt land." Landets jødiske ledere gir derfor uttrykk for stor bekymring for hva dette kan føre til.