Palæstinensisk leder: Nej til en "Jødisk stat".

31. august 2011.

Det internationale samfund "kan ikke tvinge os til at anerkende den Israelske stats natur."

Den Palæstinensiske leder, Mahmoud Abbas, holdt i lørdags en flammende tale til Islamiske gejstlige i Ramallah, hvor han advarede det internationale samfund om ikke at kræve, at han anerkender Israel som "Jødisk stat."

Det internationale samfund "kan ikke tvinge os til at anerkende ​​den Israelske stats natur," erklærede Abbas. "Tving os ikke til at anerkende en Jødisk stat. Vi vil ikke acceptere det."

Et af Israels hoved-ønsker var, da fredsprocessen startede i 1993, at Palæstinenserne anerkender Israels ret til at eksistere som det nationale hjemland for det Jødiske folk. De fleste Israelere vil hævde, at kun hvis de gør det, kan Israelerne føle sig overbeviste om, at Araberne har opgivet deres stræben efter at udslette Israel.

Abbas erklærede også endnu engang, at han ikke vil acceptere at absorbere millioner af såkaldte "Palæstinensiske flygtninge" i en ny Palæstinensisk stat. På trods af at være stemplet som "moderat" har Abbas været en forkæmper for den hårde linjes holdning, at Israel skal åbne sine grænser for disse millioner af Arabere og dermed demografisk ødelægge den Jødiske stat.

Israels udenrigsminister, Avigdor Lieberman, sagde, at Abbas’ trodsige tale blot var et yderligere bevis på den sande natur hos den Palæstinensiske stat, som er forsøgt planlagt i FN til september.

"Lande i hele verden skal gøre det klart for Abbas, at den eneste måde, hvorpå Palæstinenserne vil kunne få en stat, er ved at stoppe deres forsøg på at ødelægge den eneste Jødiske stat i verden," sagde Lieberman til journalisterne.

Israel har forsøgt at samle nationer, som i den bilaterale fredsproces i Mellemøsten angiveligt har  forpligtede sig at stemme imod anmodningen om en ensidig statsdannelse. Men mange har overraskende signaleret, at de vil stemme med Den Palæstinensiske Myndighed, eller i bedste fald undlade at stemme.

Det forventes, at der vil blive nedlagt veto af USA i Sikkerhedsrådet imod statsdannelses-anmodnigen, men den vil sandsynligvis gå igennem med en bred margin ved en ikke-bindende General Assembly afstemning.

Source: Israel Today

Kommentar:
Araberne er ikke kun spåmænd. De har også en splittet tunge. Siden Islam tillader Muslimer at lyve, hvis det gavner "Allah", kan de føre dobbelt tale.

Abu Mazen, alias Mahmoud Abbas, er en af de mest dobbelttydige, der findes. På engelsk TV taler han om "fred", og på Islamiske medier støtter han vold.

Der er ingen Helligånd i Islam, men der er helt sikkert religiøse ånder involveret i denne bevægelse. Men de har deres oprindelse i afgrunden.