Glen Beck fører Mormonerne ind i ”One World Religion”.

23. august 2011.

"Som en mand, der også tilbeder den ene Gud, i den tid, vi lever i, er det klart at det, der foregår, er Guds værk".

Ovenstående er en del af Glen Beck’s budskab, da han talte til et udvalg i det Israelske parlament, Knesset.

I Jerusalem blev Beck urigtigt rubriceret som en "konservativ evangelisk ven af Israel". Hvis der er noget, Beck ikke er, så er det med sikkerhed en Jesu discipel. Beck blev opdraget som Romersk Katolsk og gik på ”Immaculate Conception Catholic School” i Mount Vernon.

I oktober 1999 blev Beck og hans anden kone Mormoner, og tilsluttede sig ”Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige”.

Den tidligere Fox News Chanel viser, at den medvirkende havde følgende besked til Knesset’s Indvandrings-, Absorptions- og Diaspora-anliggenders Komité.

"Hvor du går, vil jeg gå, dit folk er mit folk, din Gud er min Gud," sagde Beck, idet han citerede fra Ruths Bog. "Som en mand, der også tilbeder den ene Gud, i den tid, vi lever i, er det klart, at det, der foregår, er Guds værk. Hvis vi er tavse, vil det onde vinde. Men hvis vi står op og tager ansvar, vil Gud gøre resten, " tilføjede han ifølge Jerusalem Post.

Han opfordrede også medlemmerne til at række ud til de andre trosretninger:

"Hvis du går i en synagoge, så ræk ud efter en kirke. Hvis du går i en kirke, så ræk ud efter et blandet rådgivende udvalg. Sig:”Vil du iagttage dette sammen med mig?” Derefter vil vi snakke og spise og lære hinanden at kende."

Source: Blaze

Kommentar:
Mormonerne er ikke kristne. De har en anden Bibel, Mormons Bog. De hævder, at den indeholder den endelige åbenbaring om "gud".  

Staten Israel er nu af profetisk betydning for Mormonerne. Denne religion lærer, at genoprettelsen af den Bibelske tro fandt sted i Salt Lake City i USA. Jerusalem er bare en by - et centrum - for mange trosretninger. Beck's støtte til Israel er politisk, ikke Messiansk eller baseret på Bibelsk Zionisme. Beck frygter, at Muslimerne er ved at overtage verden, og Israel er en vigtig allieret.

I talen til Israelerne viste Glen Beck sin ideologi, som er en forfalskning af den sande kristne tro. Mænd som Beck vil uden tvivl tale om "gud".

Men hvor er Jesu ord og visdommen fra den Jødiske Messias?  

”One World Religion” vil uden tvivl samle sig omkring "gud", og Mormonerne vil støtte den sidste Antikrist. Hvis du håber at få religiøse Jøder på holdet, skal du slette Jesu navn eller præsentere en "anden Jesus". En Messias, der ikke kræver, at Jøderne skal tro på og adlyde Ham for at blive frelst.

Skrevet af Ivar