Prins advarer Saudi Arabien om apokalypse.

31. januar 2011.

Den saudiske prins Turki bin Abdul Aziz Al Saud har tilrådet landets kongefamilie at træde tilbage og flygte, før et militært kup eller en folkelig opstand omstyrter kongedømmet.

I et brev offentliggjort af Wagze nyhedsbureau tirsdag, advarede den i Kairo hjemmehørende prins Saudi-Arabiens herskende familie om en skæbne, der svarer til Iraks henrettede diktator Saddam Hussein og den afsatte iranske shah Mohammad Reza Pahlavi, og opfordrede dem til at flygte, før folk " skærer deres hoveder af i gaderne."

Han advarede om, at den saudiske kongefamilie ikke længere er i stand til at "påtvinge " folk dem og anførte, at afvigelser i udførelsen af de religiøse begreber, der udgør grundlaget for den saudiske regering "er faldet ud af vores hænder," så at oppositionen ser vore handlinger som "indblanding i folks private liv og begrænsning af deres friheder."

"Hvis vi er kloge, må vi overlade dette land til folket, hvis antipati for os er stigende," sagde prins Turki, og rådede saudiarabiske embedsmænd til at flygte med deres familier.

"Gør det hellere i dag end i morgen, så længe de penge, vi har, er tilstrækkeligt for os til at bo hvor som helst i verden - fra Schweiz til Canada og Australien ... vi skal ikke vende tilbage, så længe vi er i stand til at komme sikkert ud. Vi skal hurtigt tage vore familier med og rejse ud", sagde han.

"I skal ikke narre jer selv ved at henvise til USA, Storbritannien eller Israel, for de vil ikke overleve tabet; og den eneste dør, der står åben, er nu udgangs-døren, og der er ingen vej tilbage. Lad os gå, før den lukker.."

Slutteligt advarede han om et militærkup mod den herskende familie, og sagde, at "ingen vil angribe os udefra, men vore væbnede styrker vil angribe os."

Prince Turki er medlem af de Frie Liberale Prinsers bevægelse, grundlagt i 1950'erne under spændinger mellem kong Faisal og hans bror kong Saud, som anmodede de saudiske myndigheder om at gennemføre politiske reformer og udarbejde en forfatning.

Den afdøde kong Faisal udviste medlemmerne af borgerrettigheds-gruppen til Egypten, men benådede dem senere..

Kilde: http://edition.presstv.ir/detail/129692.html

Kirsten Genach, 31. januar 2011
SupportIsrael.net