Baptist-kirke, som støtter Israel, generet af Den Palæstinensiske Myndighed.

Ivarfjeld.wordpress.com/
14. marts 2012.

First Baptist Church i Betlehem blev lørdag beordret lukket af Den Palæstinensiske Myndighed.

Dette ifølge rabbiner Russell Resnik fra Unionen af ​​Messianske Jødiske menigheder. Resnik anmeldte hændelsen efter et møde med pastor Steven Khoury, søn af ”First Baptist" lederen pastor Naim Khoury.

"Steven fortalte mig, at ... en repræsentant for den Palæstinensiske Myndighed dukkede op i hans fars kirke i Betlehem og sagde, at han skulle lukke dørene - de var ved at lukke kirken ned," skrev Resnik.

De Palæstinensiske embedsmænd angav efter sigende ikke nærmere, hvorfor de lukkede kirken, men Steven, som er præst i sin egen kirke i Jerusalem, fortalte Resnik, at det måtte være på grund af hans families støtte til Israel.

Iagttagere har med nogen mistanke bemærket, at truslerne om lukning af ”First Baptist” i Betlehem kun kom en dag efter ”Christ at the Checkpoint”-konferencen, som var tilrettelagt og hostet af kristne ledere i Betlehem, der ikke støtter Israels genoprettelse.

Den Messianske blog, Rosh Pina Project, bemærkede, at Salam Fayyad, som er premierminister i den selv samme Palæstinensiske Myndighed, der kom med nye trusler mod ”First Baptist”, kun få dage tidligere havde deltaget i og talt til ”Christ at the Checkpoint”.

I 2009 blev Steven Khoury interviewet af CBN om den sande årsag til de kristnes lidelser i Bethlehem.

Source: Israel Today (Notat og video er fjernet fra siden)

Kommentar:
Kristne, som blander sig med Muslimer, der forfølger evangeliske kristne venner af Israel, gør djævelens værk.

De Forenede Nationer (FN) og Kirkernes Verdensråd (WCC) hævder, at "Palæstina" er et sikkert område for kristne. Det er en stor løgn. Ja, "Palæstina" er i sandhed et sikkert område for Katolikker og død kristendom, der lever i lydighed mod Islamiske love og regler.

Skam over alle, der begynder at præsentere Islamiske løgne om Israel som sandhed.