"Palæstinensere" angriber Evangelikal støtte til Israel.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
16. november 2011.

Bekymrede Jøder må række ud til deres Evangeliske venner og blotlægge det Palæstinensiske angreb på de, der elsker et Zion med to trosretninger.

Idet han annoncerede presset på anerkendelsen af en ensidigt erklæret Palæstinensisk stat, sagde Den Palæstinensiske Myndigheds præsident, Abbas, ved FN’s Generalforsamling i september:

"Jeg er i dag kommet til jer fra Det Hellige Land, landet Palæstina, landet med de guddommelige budskaber og profeten Muhammed’s himmelfart - fred være med ham - og fødestedet for Jesus Kristus - fred være med ham - for at tale på vegne af det Palæstinensiske folk i hjemlandet og i diasporaen, for - efter 63 års lidelser under den igangværende Nakba – at sige: Nok. Det er på tide, at det Palæstinensiske folk får deres frihed og uafhængighed."

Det var en del af den bredere globale strategi for at delegitimere Israel. Man søger også at afkoble Kristen støtte fra den Jødiske stat, som Abbas nægter at anerkende. I denne kampagne bliver ekstreme politiske Palæstinensiske ambitioner ofte indhyllet i en teologisk klædedragt.

Skønt angrebene imod Israel undertiden synes ubeslægtede, opererer de rent faktisk samlet:

Tvangstanken hos Kirkernes Verdensråd - at dæmonisere Israel – UNESCO’s stemme på Palæstina, den internationale boykot, virksomhedssalgene, Sanktion (BDS) bevægelsen.

"Alle vandløb flyder mod havet," lærer Prædikerens Bog. I dag er dette hav et område, hvor "eksperter" i UNESCO kan gendanne Rachels grav som en Moské.

Evangelikale, der kom fordomsfrie for at høre fra begge sider, hørte Mitri Raheb - præst i den Evangelisk-Lutherske Julekirke i Betlehem - benægte forbindelsen mellem moderne Jøder og Jøderne i Bibelen.

"Jeg er sikker på, at hvis vi foretog en DNA-test på David ... Jesus ... og Mitri - født lige overfor, hvor Jesus blev født - ville DNAet vise, at der er et spor. Men hvis man tager kong David, Jesus og Netanyahu, vil man ikke finde noget som helst, for Netanyahu kommer fra en Østeuropæisk stamme, der konverterede til Jødedommen i Middelalderen .... Jeg har altid elsket at sige, at sandsynligvis blev en af ​​mine gran- gran- gran-bedstemødre brugt som babysitter for Jesus."

Ingen stormede ud i protest. Snarere det modsatte: Nogle af deltagerne, som Lynne Hybels (der er gift med lederen af Willow Creek netværket på 13.000 evangeliske menigheder), vendte tilbage til USA som engagerede medarbejdere for den Palæstinensiske sag.

Source: Jerusalem Post

Ivars kommentar:
Hvis man bringer Erstatningsteologien til dens logiske konklusion, er Zionisme synd, for så har Jøderne ingen rettigheder til "Det Hellige Land", der er forskellige fra andres rettigheder til landet. I bedste fald kan Jøderne medtages. Men kun i forbindelse med, at folk i de tre store trosretninger har lige ret til dette område.

Problemet med Erstatningsteologien er indlysende. 1.500 år før der nogensinde havde været en Muslim på jordens overflade, lovede Gud landet til Israel's sønner og døtre. Dette løfte er evigt, og givet uden betingelser. Dette lands tilsynsmænd blev valgt 1.000 år før, der var så meget som en enkelt sjæl, der hævdede at være en Kristen.

At forbinde Jesus af Nazareth med Islam er det rene uforstand. Islam kom ikke til at eksistens før 600 år efter, at Messias var død og opstanden.

At Willow Creek netværket køber alle løgnene i Erstatningsteologien, er ikke så mærkeligt. Tilhængerne af "Emerging Church’s Jesus" er intet andet end støtter af den antikristelige Kongedømme-teologi.

De vil slutte sig til de kræfter, der vil bringe lovløshedens menneske frem på den internationale scene. Antikrist vil sige: "Fremgangens Kongedømme er kommet på jorden", og Willow Creek vil sige: "Lovet være Herren".

De Lutheranere, der hylder Kirkernes Verdensråd, følger også vejen mod total ødelæggelse.