Ba Allah drive ut alle jødene.

Fra Miff.
18. november 2011.

O Allah, driv dem [jødene] ut av Palestina i ydmykelse og vanære.
"Slik lød bønnen under fredagsbønnen i Dura i Hebron-området 11. november. Men bønnelederen sådde ikke bare sine ekstreme tanker hos tilhørerne i den lokale moskéen, bønnen ble sendt på de palestinske selvstyremyndigheters offisielle tv-kanal.

Se klippet fra PA TV.

PA-president Mahmoud Abbas benekter at Israel systematisk demoniseres av de palestinske myndighetene, selv om eksemplene på slik demonisering er både mange og veldokumenterte.

Her er et utdrag fra prekenen, slik det er oversatt av organisasjonen Memri:

"Det rasistiske Sør-Afrika [apartheid-regimet] tok slutt fordi det gikk imot menneskets naturlige handlingsmønster, slik det ble skapt av Allah. Det gikk imot menneskeverdet. Denne rasistiske enheten [Israel] vil også ta slutt, fordi den går også imot det naturlige handlingsmønsteret til profetene, de rettferdige, martyrene og menneskeheten som en helhet.
[...]

O Allah, ødelegg våre fiender. Det er ingen sak for deg. O Allah, tell dem én etter én, og spre dem alle. Ikke la en eneste være igjen. O Allah, driv dem ut av Palestina i ydmykelse og vanære. O Allah, driv dem ut av Jerusalem og omegn, akkurat som du drev dem ut av Mekka og Medina. O Allah, driv dem ut av Levanten [geografisk område som i dag utgjør Israel, Jordan, Libanon og Syria], akkurat som du drev dem ut av den arabiske halvøy."


Les transkript på engelsk.