En "Ny" mørk tidsalder - i Politik og i Kirken.

Fra Let Us Reason Ministries
15. oktober 2011.
Af Mike Oppenheimer.

(Som pdf-fil til udskrift her)

Hitler brugte samme taktik, da han sørgede for, at den Tyske kirke blev en gren af staten. At undertrykke uenigheder iblandt de kristne og bruge præster til at bringe deres menigheder i overensstemmelse med Det Tredje Riges politik gjorde rent faktisk Holocaust mulig.

Vi Kristne bør være mere på vagt end andre mennesker, fordi vi har Ordet; vi får at vide, hvad der vil ske i de sidste dage (1 Tim 3:1). Og vi bliver undervist om, hvordan man kan modstå det. Størstedelen af menneskene er blevet forsimplede og gjort dovne af vores kultur. I dette vaakum kommer regeringen til undsætning. Kirken har det samme problem i sit arbejde; mennesker er afhængige af, at store kirker skal komme til undsætning, når de skal gøre arbejdet. Dette sker på grund af vores mangel på Bibelsk viden og udrustning til at evangelisere og opfylde tjenesten for Jesus.

En mørk tidsalder har sænket sig over videnskab, politik og religion. På trods af udviklingen inden for teknologi lever vi i den tristeste periode i menneskehedens historie. Den kan måske endog gøre Middelalderen til skamme. Den væsentligste forskel fra dengang er, at Bibelen ikke kunne læses dengang, men blev tilbageholdt fra masserne af det Romerske Katolske hierarki. I dag har vi flere Bibler end nogen sinde før, men de bliver stadig ikke læst - selv i Kirken. Hvad værre er, Ordet bliver ikke forstået. Man søger ikke råd i Bibelen, når en udfordring viser sig for vores tro. Det forudsigelige resultat er et massivt bedrag.

Hvis man følger nyhederne, ser det ud til, at alt trevles op. De, der har fulgt politik og nyhederne, er klar over, at US administrationen har været fyldt med anti-konstitutionalister. Profeterne profeterede transformation i årevis, og nu har vi den; men det er ikke præcis, hvad de troede, det ville være.

Hvis man spekulerer på, hvad der foregår i Amerika, og forsøger at indkredse aktiviteten, er det nemt at forstå. Regeringen er i hænderne på 60'er-radikale, der forstod, at for at omdanne landet, måtte de slutte sig til "etablissementet." Derfor forfalskede de deres plan.

I vores DVD om Global opvarmning citerer jeg fra ”The Aquarian Conspiracy”, en bog af Marilyn Ferguson: "Et lederløst men stærkt netværk arbejder for at skabe radikale ændringer i USA. Dets medlemmer har brudt med visse centrale elementer i vestlig tankegang .... Dette netværk er Aquarian Conspiracy .... Vandbærerens sammensvorne er "Verdensforandrere," åndelig sammensvorne for social revolution, de er "skolelærere - kontoransatte, forskere, embedsmænd, lovgivere, kunstnere, berømtheder, ledere inden for medicin, uddannelse, jura og psykologi .... De findes inkorporerede på universiteter, hospitaler, offentlige fakulteter, fabrikker, lægekonsultationer, i statslige og føderale agenturer, i lovgivende forsamlinger og Det Hvide Hus’s personale, på næsten alle arenaer i den politiske beslutningsproces i landet." (pp. 23-25)

New Ageren, Dick Sutphen, der genlyder Fergusons Aquarian transformation, forklarer videre, "En af de største fordele, vi har som New Agere, er, at hvis det okkulte, metafysiske og New Age terminologien fjernes, så har vi koncepter og teknikker, som er meget acceptable for den brede offentlighed. Så vi kan blot ændre navnene og demonstrere magten. Dermed åbner vi døren til den nye tidsalder for millioner, der normalt ikke ville være modtagelige. " (Sutphen, "Infiltrating the New Age into Society")

Han bemærker, at "de genfødte kristne er deres mest højlydte modstandere ... Men vores impuls vil blive så stor, at en samlet indsats fra alle antagonister ikke kan stoppe os, medmindre de gør det politisk." Han opfordrer også folk til at netværke med familie, venner og associerede virksomheder for at tilføre New Age begreberne til alle områder af deres personlige verden, såsom kontoret og skolestuen.

Det er det, der foregår. Som New Age fortalerne anbefaler: foretag ændring af navne og begreber, så vil folk ikke genkende det, de accepterer. Ja, ting er blevet omdefineret. Skønt jeg laver en sammenhæng i DVDen om, at dette bliver brugt til at fremme miljøbevægelsen gennem politiske og sociale midler, bør vi ikke overse den vigtigste del - som er den åndelige. Dette kan anvendes på alt det, vi ser i dag, fra græsrodsniveau til Det Hvide Hus. Vi er socialister, marxister og New Agere, der alle arbejder mod det samme mål. Denne transformation er ved at ændre vort land gennem miljøspørgsmål fra 60'er generationen, som nu er på universiteterne og i politik. Vi er under belejring af Aquarian Conspiracy!

Og vi kan mærke det ... udmattelse, modløshed, endda en følelse af hjælpeløshed, dukker op på grund af den stadige modstand, der er nødvendig for at blive bevaret imod omdannelsen af landet, og kirken er ikke fritaget. Vi har nået højdepunktet - som i en opera, hvor den høje tone bliver holdt.

I 1989 tog jeg et politi-kursus om kult-mentalitet og okkulte handlinger, hvor vi lærte, at kulter ikke er begrænset til religion - der er sociale kulter, musik kulter og politiske kulter osv. En kult har ofte en leder, der ikke sætter spørgsmålstegn, enten på grund af frygt eller af loyalitet. Han overbeviser folk til villigt at følge ham - hvis der er i hans magt - eller gennem intimidering. I politik bliver de kaldt diktatorer. I religion er de såkaldte hellige mænd, åbenbarere, profeter og apostle. De lover frihed, men leverer trældom.

Politiske ændringer
De fleste i Kongressen læser ikke de lovforslag, de godkender - ikke fordi de ikke kan læse, men fordi de ikke kerer sig om det folks vilje, som de er valgt til at repræsentere. De tror, de ved bedre. I kirken har vi præster, der ikke kerer sig om at vogte den hjord, de har ansvar for, og mange er blevet kult-lignende ledere for fårene ved hjælp af tvang og kontrol. Der er et angreb på begge fronter, og det er stigende.

USA bryder båndene til Israel
Da administrationen praktiserer Chicago-politik på verdensplan, er der en pris at betale på begge sider. Obama skulle efter sigende være blevet rasende, da en meddelelse afsporede vicepræsident Joe Biden’s besøg i Israel i denne måned, og hans vrede mod Israel synes ikke at være blevet afkølet.

Idet Biden anfægtede Netanyahus lederskab, sagde han til Israel, at de skulle standse byggeriet på deres jord, mens han på samme tid var tavs om Iran, som finansierer Hamas og Hizbollah - to Muslimske terrorgrupper, der bekæmper Amerikanske soldater på slagmarken og truer Israel med udslettelse. Hvordan kan vore mangeårige allierede have tillid til os med en sådan mangel på sund fornuft som princip for vores udenrigspolitik? Vores omdømme bliver plettet af sådanne tåbelige handlinger.

Medlemmer af Kongressen fra begge sider af midtergangen har opfordret Obama-administrationen til at mindske spændingerne imellem Washington og Jerusalem og styrke det Amerikansk-Israelske forhold. Rep. Gary Peters (D-MI) sagde: "Jeg håber, at administrationen vil slutte sin unødvendige fordømmelse af Israel og i stedet vil fokusere på at arbejde sammen med Kongressen, for endelig at vedtage stærke sanktioner mod Iran."

Situationen er kun blevet værre. Obama insisterer på en fastfrysning af vækst i Jødisk bosættelse på land, som Israel ejer og har udviklet siden 1993.

Ifølge New York Times for nylig afslog vores præsident at spise middag med Netanyahu og spiste i stedet privat. Denne handling blev i Jerusalem set på som en ydmygelse. "Statsministeren forlader Amerika vanæret, isoleret og alt i alt svagere end da, han kom," udtalte det Israelske dagblad Haaretz.

Ingen nye indrømmelser vedrørende bosættelser blev fremskaffet. Obama udvandrede fra sit møde med Mr. Netanyahu, men opfordrede ham til at bo i Det Hvide Hus, rådføre sig med rådgivere, og "lade mig det vide, hvis der er noget nyt."

En Israelsk avis kaldte mødet "en ydmygelse i etaper," forgiftet af en sådan mistillid, at den Israelske delegation til sidst forlod stedet for ikke at risikere at blive overvåget på en telefonlinje i Det Hvide Hus. En anden sagde, at statsministeren havde modtaget "den behandling, der er forbeholdt præsidenten for Ækvatorial Guinea" (The Times 26. marts 2010).

Den Palæstinensiske ledelse har været korrupt i mange år - fra Arafat og fremefter - og at forvente noget andet end hvad, vi allerede har set, er bevidst dumt.

Det bliver tydeligt, at vor eskatologi (vort syn på endetiden) skal omfatte Israel og Trængselen. Ellers er der intet i verden, der giver mening. Erstatningsteologien og Preterismen er blottet for enhver reference til den verden, vi nu lever i, og endetids-skriftstederne om nationen Israel’s tilbagevenden til landet og den påfølgende kommende Trængsel bliver slået fast hver dag.

Kulturkampe
Vi ser strukturen i vor kultur blive ødelagt af folks beslutninger, der er imod al sund fornuft. New York City’s borgmester deler brochurer ud om, hvordan man bruger heroin korrekt; men ønsker at kontrollere folks saltindtag af helbredsmæssige årsager. Obama-administrationen fanger vore fjender på slagmarken, og giver dem Amerikansk statsborgerskab, og dermed gør de det, de gør, til en forbrydelse, i stedet for at behandle fangerne som krigsfanger. Den måde, vi behandler den Islamiske terrorisme på, er helt klart en ændret dagsorden. Det er svært at finde nogen logik hos vor regering, når den praktiserer et nyt sæt love - lovgivning adskilt fra sin oprindelige struktur i forfatningen.

For nylig besluttede et tre-dommer panel fra appeldomstolen sig for at opretholde inskriptionen i ​​det nationale motto: "In God, We Trust" på mønter og valuta, idet de sagde, at den sætning er ceremoniel og patriotisk, ikke religiøs. Selv om dette tilsyneladende er en sejr, er vi nødt til at stoppe op og spørge: Er det endnu, hvad Amerika virkelig tror?

Mens julen er ved at blive tilsløret og nedtonet i skolerne, har vi nu en ændring, som New Jersey Board of Education stemte for at godkende - en liste over religiøse helligdage for skoleåret 2010-2011. Listen omfatter otte hedenske/Wiccanske ferier eller sabbatter.

Jødisk/Kristne værdier nedtones og anden religiøs praksis bliver mere accepteret i denne nye tolerancens tidsalder.

Kirke-ændringerne fortsætter
Ingen tænkte, at en så radikal ændring kunne ske her i Amerika, men det gjorde den! Kirken troede ikke, det ville ske, men når falske profeter som Rick Joyner, Mike Bickle og andre sagde, at kirken skulle omdannes, så blev den det.

"Det, der er ved at komme på jorden, er ikke blot en genoplivning, eller en anden opvågnen, det er en veritabel revolution. Visionen blev givet med henblik på at begynde at vække dem, der er bestemt til en radikal ændring af kursen, og endda selve definitionen af kristendom... En stor virksomhed med profeter, lærere, præster og apostle vil blive rejst op med Phineas’ ånd ... "(Rick Joyner, The Harvest "Joels Army") Joyner er nu den vigtigste fortaler for den skamløse Todd Bentley.

"... og de (apostle, profeter) gør ting, som du ikke har en referenceramme for at forstå, fordi - tro mig – det, der kommer i de næste tyve år, har du og jeg ingen referenceramme for at forstå. Det bliver så usædvanligt, at du ikke vil være i stand til at se efter i Ordet om hver manifestation og finde én der, for Herrens Ånd har så mange manifestationer, som du og jeg ikke ved noget om,”(Divine Appointment [Introduction]),Mike Bickle, 3/29/89, kassettebånd)

Vi har gennem årene set vækkelsens ild opbrænde Kirkens beskyttelse. Kirken, der formodes at være sandhedens søjle og grundvold, tillod erfaringsmæssige løgne indenfor sine mure. Fra Rodney Brown’s grinen, til Toronto’s rysten, til Todd Bentley’s himmelfart; og hittene bliver ved med at komme. Tag din rustning på, for det kommer kun til at eskalere. Er den fremspirende kirke den næste bølge?

Vi har advaret om Emerging Church-bevægelsen i over 4 år. Denne nyhed er foruroligende, men må blive hørt. Jeg har nydt Spring Heitzig’s lære gennem årene. Calvary Chapel i Albuquerque annoncerede, at de er vært for The National worship Leaders Conference, juni 15-17. På deres hjemmeside, siges der:

Deltag med andre som dig, lær af erfaringerne fra indflydelsesrige lovsangsledere og -tænkere, og udfordre hinanden til at dykke dybere ned i den kunstart: at lede tilbedelse. I processen vil vi opdage en ny energi og passion for at lede de musikalske bønner i vore samfund."

Jeg har et problem med begrebet musikalske bønner i vore samfund - hvad betyder det? Hvornår er det blevet en kunstart at lede lovsang? Sammen med Spring Heitzig og andre gæstetalere (nogle, som også må revurderes) er kirkeleder Leonard Sweet ved at spire frem. Nogle af dem anses for at være intelligentsiaen i bevægelsen.

Afsnittet med blåt kan eventuelt udelades (tilf red):
Leonard Sweet er også Rick Warren’s følgesvend i Emergent bevægelsen og gør indhug i kirker, der engang var kendt for at kunne modstå afvigelser som denne. At have en primær Calvary Chapel som vært ved en lovsangs-konference, der indbefatter Sweet, er som at springe ud fra en klippe i håb om at kunne flyve.

Som Lighthousetrails bemærker: Leonard Sweet deler platform med mange populære evangeliske ledere. Vi kan forvente, at andre gør det samme.

Warren’s nye reformation er ikke anderledes end den omdannelse, der finder sted i politik og religion. Gud forsøger at indstille os på ægte vækkelse; Satan manøvrerer os til at forene os med andre religioner, så kristendommen bliver ændret.

Der er nogle, der beskriver en "ny Kristendom", som dukker op. Sweet kalder det New Light (minder om Jehovas Vidner?) Emergent kirkelederen, Brian McLaren, vil også omdanne kirken, eftersom han udskiller alle mulige kendte doktrin, ligesom alle loyale liberale ville gøre det.

Sweet siger: "Jeg takker David Spangler for hans hjælp ved udarbejdelsen af denne’nye celle', forstået som New Light lederskab."

Sweet skriver, at han er del af en "New Light bevægelse", og i sin bog Quantum Spiritualitet taler han om "New Light ledere." Sweet accepterer udøvelsen af andre religioner i produktionen af hans teologiske grundlag for den nye light undervisning. Sweet siger dette om sin bog: "I en vis forstand er hele denne bog en udvidet meditation over karakteren af ægte New Light lederskab og over, hvordan flere af disse stemmer i det tredje årtusinde kan stråle ud fra Amerikas kirker og synagoger." ( Quantum Spiritualitet, s.46)

Sweet mener, at "Kirken må levere Postmodernisme med anderledes ritualer, så de kan vende om og stille ind på hinanden og føle sig forbundet med kosmos." ( Quantum Spirituality, s.137).

Det er ikke den Kristendom, som blev overbragt. Han har en grundlæggende misforståelse af, hvad evangeliet er, som følgende citat viser: "Evangeliet forbinder og interagerer med alt liv og alle landskabsformer." (s.168).

Sweet taler om en Kristus-bevidsthed, hvilket er New Age terminologi, og kalder kirken det "kosmiske Kristi legeme" (QS p.164). Han bruger ord og begreber, der er fremmede for Skriften, men ikke for New Age-metafysik. Han citerer positivt New Agere -mystikere som Matthew Fox og Teilhard de Chardin, der troede på "en 'fremtidig religion" som en ny mystik." Sweet citerer i sin bog ”Quantum Spirituality” Karl Rahner ved at sige: "Morgendagens Kristne vil være en mystiker, én der har oplevet noget, ellers vil han ikke være noget."

Warren Smith bemærker, at Rick Warren sagde: "Jeg tror dette er en del af denne nye spiritualitet, som vi ser født rundt omkring os" (Rick Warren og Leonard Sweet, The Tides of Change , op cit., indledende informationsark)

Det er det, Emergente Church handler om! Det er den nye åndelighed.

Warren Smith siger: "Hvad mere er, med hensyn til at tale om åndelige "kanaler", så udtrykker Sweet i Quantum Spirituality sin personlige taknemmelighed overfor mediet og veteranen i New Age-lederskab, David Spangler. . . . En banebrydende talsmand for New Age. Spangler har skrevet adskillige bøger i årenes løb. De omfatter: Emergence: The Rebirth of the Sacred; Revelation: The Birth of a New Age, og Reimagination af the World: A Critic of New Age, Science, and Popular Cullture.

Hans bog Revelation: The Birth of a New Age er en sammenskrivning af et overbragt budskab, han modtog fra den ulegemlige ånde-guide ”John”.

På et tidspunkt i Revelation dokumenterer Spangler, hvad "John" profeterede om "energierne i den Kosmiske Kristus" og "Enhed": (Fra A "Wonderful" Deception af Warren Smith, Lighthouse nyhedsbrev marts 2010).

New Age-bevægelsen er også taknemmelig for Spangler, der skriver, "Eftersom energierne af den Kosmiske Kristus i stigende grad bliver manifesterede ... vil mange enkeltpersoner begynde at reagere med erkendelse af, at Kristus bor i dem. ... Og vil begynde at vågne op til deres arv af kristendom og enhed med Gud, den Elskede." Revelation, (s.177)

Sweet’s engagement med en top New Age-leder - én, der kanaliserer en ånd - synes ikke at genere ham, og heller ikke andre. Så langt er vi kommet ned denne kætteriets brede vej. Pyt med, at Spangler skrev, at vejen til Kristus går over Lucifer. Ja, vi skal lære at elske alle Guds skabninger, både gode og dårlige, og sluge tolerancens medicin, så vi kan blive en del af den nye globalisme i religionen.

Sweet skriver yderligere: "New Light ledere er bærere af den guddommelige ild, stikforbindelse for den guddommelige energi"; New Light troende er et besat folk: besat af en højere magt, besat af en Kristus bevidsthed"; "New light er kraftfelter af meninger, hvorigennem strømmen af energi går i form af kærlighed og nåde fra Gud. New Light ledere er energi-stik, åbne systemer, forvandlende hvirvler, der først tillader sig at modtage, så at kanalisere de højeste energier af kærlighed og sandhed, der komme på planeten."

Han indbefatter også tanken om, at "New Light legemliggørelsen betyder at være "i forbindelse” og "information" med andre trosretninger ...." og forklarer yderligere, og mest foruroligende, at "Man kan være en trofast discipel af Jesus Kristus uden at fornægte flimren af de hellige i tilhængere af Jahve, Kali eller Krishna.” ( s.130)

Hvordan ser denne "Nye Kristendom" ud? Emergent Church er en præcis afspejling af den transformation, der allerede har fundet sted, da selv nogle af de missionerende organisationer har brugt andre religioners skikke som bro for at nå de fortabte, men ignorerer, at broer går begge veje.

Tænk på historien om Pastor Ann Holmes - Episkopal præst for omkring 21 år siden, som i 2006 besluttede, at hun også var Muslim. Hun siger, at Islam og Kristendom er forenelige på det mest grundlæggende niveau.

Eller Ann Holmes Redding, der var leder af tros-dannelsen i St. Marks Episcopale Cathedral. Hun har været præst, siden hun blev ordineret i 1984. Hun blev tiltrukket af den Muslimske tro efter en introduktion til Islamisk bøn af en Muslim, som efterlod hende dybt bevæget. Redding, som er uddannet fra Brown University, tog mastergrader fra to seminarier, og fik sin Ph.D. i Ny Testamente fra Union Theological Seminary i New York City.

Det var i St. Marks, at hun først blev tiltrukket af Islam, da en lokal Muslimsk leder holdt en tale ved domkirken i 2005 og derefter bad foran deltagerne. Redding var bevæget. Da han faldt på knæ og rakte frem mod gulvet, forekom det hende, at hele hans krop var involveret i overgivelse til Gud.

Ligesom Yoga har dette gjort sin virkning i kirken ved ​​kvinder. Vi har Emergent kirkeledere med tværreligiøse initiativtagere, som underviser i bøn med kropssprog og uden brug af sindet. Tja, de er helt sikkert ud af deres sind med dette argument.

Hvor omfattende er disse indgreb i kirken? Emergent kirkeleder, Doug Pagitt, præst i Salomo’s Porch, har støttet denne praksis i sin bog, Kropsbøn. I den støtter han yoga, og udtaler: "Hoved-orienteret bøn kan fokusere på at få ordene helt rigtige, mens den udelader resten af den, du er. Kropsbøn hjælper dig med at blive fuldt engageret i bøn, da du har forbindelse til Gud ved at bruge mere end blot ord."

Han kaldte dette "åndeløs bøn" og erklærede: 'At tale med Gud kan synes at være en sådan abstraktion, Brug ikke ord. - brug din krop."

Med andre ord, opgiv at tænke.

Yogalærer, Susan Bordenkircher’s hjemmeside linker til Thomas Ryan, en certificeret Kripalu yoga instruktør, der siger: "Forestil dig, hvad det ville føles som, at bede med hele din krop - hvor stærk kunne din bøn ikke blive. "Thomas Ryan, forfatter til Interreligious Prayer, A Christian Guide, siger, at vi har bedt "fra skuldrene og opad - aldrig gennem hele personen." Implicit i titlen på hans bog er inddragelsen af praksis i andre religioner ind i vores egen kristne erfaring.

Medmindre en kirke er aktiv i sin dømmekraft, opmærksom på det nyes indtrængen, og forpligtet til at være resistente over for disse ændringer, vil præsten og menigheden bukke under for den transformative ånd, som breder sig over hele verden som et tæppe.

Hvis du ikke praktiserer en konstant årvågenhed, og er opmærksom på de ting, der ønsker at trænge sig på, vil du give efter for dem, enten ved at gå på kompromis eller ved, af de finder en vej ind gennem andre, der har accepteret dem, og underviser i dem. Det er alt kommet af forsømmelser - forsømmelse af at bedømme. Hvis vi havde været opmærksomme og havde udrustet os gennem Skriften og bønnen, ville disse lærevinde ikke være i kirken. Hvis kirken tog sig tid til at uddanne sig om de nye spirituelle bevægelser, ville den ikke blive påvirket af dem. Vi skal ikke have en kult-mentalitet og acceptere lære uden først at se om den er korrekt, men hvis skoen passer, vil vi gå med den
.

Politik og Religion er strandet på den samme kyst
Hvis folk rent faktisk tog hensyn til politikernes ord og tog sig tid til at forstå, hvad de mener, ville mange ikke have stemt på dem (år efter år).

Obama, den TRANSFORMATIVE præsident for det Nye Amerika, sad under social-aktivisten, Jeremiah Wright, i 20 år, og har nu fundet en ny spirituel rådgiver, Jim Wallis, der passer godt ind i hans administration. Han rapporteres at være en accepteret socialist og kommunist. Wallis var en del af det radikale Students for a Democratic Society (SDS) i 1960'erne. Han mener, evangeliet handler om omfordeling af rigdomme.

Emergent Brian McLaren er en regelmæssig klummeskribent i Jim Wallis' Sojourners. Dette fortæller, hvad der virkelig foregår. David Noebel har skrevet en glimrende artikel om Jim Wallis i WorldNetDaily. Han siger: "Wallis og hans Sojourners' fællesskab med andre medvandrere mener, at Fidel Castro, Hugo Chavez, Daniel Ortega og de andre revolutionære kræfter er det kommunistiske paradis, som USA er nødt til at efterligne for at etablere ’social retfærdighed'."

Amerika er ved at blive mere religiøs, men ikke sådan, som man skulle tro. Da præsident Obama var fortaler for sundhedspakken, ønskede han det hørt i din kirke eller synagoge. Ja, social retfærdighed kommer til en kirke i nærheden af dig! Dette påvirker så absolut evangeliet.

Tusindvis af religiøse ledere fik et opkald, der opfordrede dem til at forcere en reform af sundhedssystemet fra prædikestolen. Obama talte til omkring 140.000 troende mennesker på en telefonkonference samt en webcast. Han og det Hvide Hus drøftede officielt den moralske dimension i sundhedsplejen, og sagde til det overvejende kristne publikum, at "denne debat om sundhedsvæsenet går til hjertet af os som folk."

(Redaktionel note: Glem ikke Bush-administrationens plan for "Clergy Response Teams," grupper af præster, der ville hjælpe den føderale regering - især FEMA- med at opretholde orden blandt menigheder og opmuntre deres hjorde til at "adlyde regeringen" ved at flytte, evakuere, overgive skydevåben, osv. Dette er ikke noget nyt. Hitler brugte samme taktik, da han tilrettelagde den tyske kirke som en gren af staten. Den undertrykte uenighed blandt kristne og brugte præster til at bringe deres menigheder i overensstemmelse med Det Tredje Rige’s politik, hvilket rent faktisk gjorde Holocaust mulig.)

Obama bad omkring 1.000 rabbinere om at prædike hans politiske dagsorden ved Rosh Hashanah, det jødiske nytår - en af de helligste dage i det jødiske år. Obama fortalte rabbinerne, at "vi er Guds partnere i spørgsmålet om liv og død", og bad dem om i deres prædikener at "fortælle historierne om sundhedspleje-dilemmaet for at illustrere, hvad der er på spil", skrev Rabbi Jack Moline i Virginia. (Abrams, Fox News)

Hvad skete der med hensyn til adskillelsen af ​​kirke og stat? Det ser ud til, at det kun er et spørgsmål, når ACLU og regeringen synes, det er udfordrende for deres dagsordener.

Det sundheds-lovforslag, som Obama har fremsat, handler om abort, så hvordan vil kirken reflektere på det? I stedet for sundhed, er det virkelig "døden." Kan en mand ærligt belære os om sundhed, når han er villig til at lade ufødte børn dø ved abort? Det handler ikke om sundhedspleje, men om, at abort bliver finansieret af regeringen. Selvom han har underskrevet en bekendtgørelse om, at abort ikke skal finansieres af dette lovforslag, er der så mange smuthuller, at abortfortalerne kan arbejde under noget, der er skrevet på denne måde. Loven bliver som kit i deres hænder, da de allerede omgår det, som kom med dette "sundheds-lovforslag." Udover at det, kongressen gør, er forfatningsstridigt, viser det, hvad det progressive egentlig handler om. Retfærdighed, folkets vilje, er ikke en del af programmet. I stedet bliver den Hegeliansk dialektik, der blev brugt af kommunismen, brugt i massivt omfang for at overbevise den offentlige mening. Du bliver ændret, og du må "være forandringen" for andre, ligesom en kemisk assimilations-reaktion.

Nogle har nævnt, at der er dem i den nuværende administration, der har læst Saul Alinsky’s bog Rules for Radicales. Det er blevet sagt, at Obama har lært til foredragsholder igennem denne bog. Dette er ingen almindelig bog - det er en vejledning om metoder til socialistisk forandring. Hvem Alinsky dedikerede denne bog til, bør råbes ud fra hustagene. Denne viden hjælper os til at forstå præcist, hvad der foregår i Amerika, og endda i nogle kirker. Alinsky skrev: "Ikke mindst for ikke at glemme anerkendelsen af den allerførste radikale: I alle vore legender, mytologier og historien (og hvem ved, hvor mytologien udelades og historien begynder, eller hvad der er hvad), er den første kendte radikale mand, som gjorde oprør mod det etablerede og gjorde det så effektivt, at han i det mindste vandt sit eget rige – Lucifer.”

I formåls-kapitlet i begyndelsen af bogen citerer han Job 7:1: "Menneskets liv på jorden er en krigsførelse." Dette er ikke en god oversættelse fra Douay-Rheims Bibelen: det betyder egentlig ”afsavn”, hvilket naturligvis ikke ville være så effektivt et ord til fremme af socialismen. Lige fra begyndelsen citerer Alinsky historien forkert, idet han siger, at det var tidlige idealistiske kristne, der opfordrede til vold og nedbrændte systemet. Og så taler han som en overlevende kommunist fra McCarthy-æraen.

Alinsky forstår ikke noget åndeligt, da han har taget parti for djævelen. Han reviderer historien og forvrænger sandheden. Satan fremmer krig og han kommer til at bedrage folk til at følge hans fortsatte oprør mod Gud. Når man gør den første oprører i universet til helt, bliver det en meget anderledes situation end at fremme socialismen fra fortiden.

Det minder mig om David Spangler’s chokerende udtalelse: "Kristus er den samme kraft som Lucifer ... Lucifer forbereder mennesker til oplevelsen af Kristendom. (Han er) den store initiativtager." (Fra Reflections on the Christ, s.140) Lucifer er Satan, som kommer for at bedrage som en lysets engel. Uanset om det er i politik eller religion giver det hele det samme resultat - ødelæggelser.

Paulus anerkendte os som "den levende Guds kirke, sandhedens søjle og grundvold.” (1 Tim. 3:15). Mange kirker er beskadiget. Nogle kan repareres, andre kan ikke. Det er op til ledelsen, hvilken retning de vil tage. Ingenting at gøre er ikke en mulighed. Vi må være præventive.

Ligesom de progressive i regeringen ignorerer forfatningen, har vi ledere i kirken, der ignorerer Bibelen og også ønsker at ændre den. Den eneste måde, hvorpå kirken kan forhindres i at gå ind i afvigelser, er ved folk, der står fast på Ordet og siger deres mening. Desværre er der mange kirker, der ikke lytter til dem, der researcher, og dette bliver en nødsituation. Hvis du holder af kirken, så informer præsterne og giv dem oplysninger om disse bevægelser, da de formodes at våge over fårene for at beskytte dem mod afvigelser og ulve. Desværre er der mange, der ikke gør det – det har jeg oplevet på første hånd.

Det er for let at have en form for fred i livet, ikke at have noget engagement, ikke sige noget og holde sig udenfor enhver konflikt. Den tid er forbi. Vi må alle være engagerede. Send til din præst artikler eller dele af dem fra apologetiske websteder, der ser på disse spørgsmål. Jeg anbefaler, at du også skriver breve til de præsteskaber, der er involverede i at fremme disse lærdomme. Fortæl dem på en god måde ud fra Guds ord, hvad det er, de gør forkert.

Vores land er ved at blive forvandlet indefra. Det Amerika, vi engang kendte, forsvinder. Desværre sker det samme med historisk kristendom.

Indtil vi bliver mere alvorlige med hensyn til fjenden inde i kirken og den virkelige åndelige krigsførelse, som finder sted, vil kirkens indflydelse fortsat forringes, indtil det, der er tilbage, blot er traditioner. Heldigvis har virkeligheden slået Amerikanere i ansigtet, og mange er vågnet op. Amerikanerne ser bedraget arbejde i politik, men generelt vender vi det blinde øje til kirken. Det er virkeligt, og det sker for kirker over hele landet [alle lande]. Og folk bliver forvirrede og sårede.

Vær på vagt – vær vågne og vær i live (Aware – Awake – Alive)

Rom 13:11-12: "I kender tilmed timen og ved, at det er på tide at stå op af søvne. For nu er frelsen os nærmere, end da vi kom til tro. Natten er fremrykket, dagen er nær. Lad os da aflægge mørkets gerninger og tage lysets rustning på."

Ef 5:11-17: "..og tag ikke del i mørkets frugtesløse gerninger, men afslør dem. For man skammer sig ved blot at nævne, hvad de gør i det skjulte, men alting kommer for dagen, når det afsløres af lyset. For alt, hvad der kommer for dagen, er lys. Derfor hedder det: Vågn op, du som sover, stå op fra de døde, og Kristus vil lyse for dig. Se derfor til, hvordan I lever, ikke som uvise, men som vise. Brug det gunstige øjeblik, for dagene er onde. Vær derfor ikke tåbelige, men forstå, hvad der er Herrens vilje.”