Mormon biskops datter slipper Romney's 'hemmeligheder' ud...

[Mitt Romney og hans kone, Ann]
Fra WorldNetDaily
12. oktober 2011.
Af Joe Kovacs.



”Ville du have tillid til bedømmelsen fra en mand, der rent faktisk tror, at han vil blive en gud?"

Datteren af en Mormon-biskop, som har forladt sin families tro, hævder i en ny bog, at valget af Mitt Romney som præsident ville bringe USA i fare på grund af Republikanerens "oprørende", "rædselsvækkende" og "sinds-kontrollerende” tro.

"Skønt Mitt Romeney forsøger at portrættere Mormonismen som blot en anden kristen religion, stoler han på sine evner til at flytte vores opmærksomhed væk fra, hvad han virkelig tror," siger Tricia Erickson, forfatter til "Can Mitt Romney Serve Two Masters? The Mormon Church Versus the Office of the Presidency of the United States of America"

"Hvis det amerikanske folk vidste, hvad han virkelig tror, ville de sikkert ikke placere ham i det højeste embede i landet."

Men andre, som f.eks professor Richard Bushman - selv Mormon og tidligere missionær, der har undervist på Harvard, Columbia og Brown universiteterne - forsvarer troen. Han kalder Erickson "desillusioneret" og én, der "i stedet for at gå bort føler en forpligtelse til at miskreditere [sin] tidligere tro."

"Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige” - det officielle navn for Mormonismen - er eksploderet i den nationale bevidsthed i denne måned, siden rev. Robert Jeffress - en af Rick Perry’s støtter, som er præst i First Baptist Church of Dallas, Texas -  sagde, at Romney "ikke er en kristen", og at Mormonismen er en "kult".

"En del af en præsts opgave er at advare sin menighed og andre om falske religioner," sagde Jeffress i søndags, idet han stod ved sin kontroversielle bemærkning: "Islam, Hinduisme, Buddhisme og Mormonismen er alle falske religioner."

Erickson siger, at Romney tror:
1. At han vil blive en "gud" efter livet og få sin egen planet
2. At Satan er Jesu bogstavelige bror
3. At Jesus ikke blev født af en jomfru
4. At Han vil blive givet sit eget hinsidige rige, hvor han vil have seksuelt samkvem med sin hustru, Ann, for at befolke sit rige med åndelige børn, ligesom Gud Fader selv har en kone på sin egen planet.

"Mormonismen lærer, at vi eksisterede på Gud Faders planet som åndelige børn, før vi blev plantet i vores mors skød," fortalte Erickson til WND. "Og grunden til, at vi er her, er ifølge Mormonismen, at vi så kan udarbejde vores egen fremadskriden til guddommelighed og vores egne planeter."

Forfatteren, der selv blev gift i et Mormon-tempel i en alder af 19 år, men nu betragter sig selv som en ikke-konfessionel Kristen, siger, at der er en hemmelig dagsorden, som Mormon-embedsmænd ikke kan lide at tale om offentligt.

"En fuldstændig overtagelse af regeringen," sagde hun. "De har flere folk i CIA og FBI. De har en arbejdsformidling for Mormoner i DC for så at være i stand til at infiltrere dem ind i regeringen. De har siden starten forsøgt at få nogen ind i præsidentembedet, fordi de mener, at de må etablere deres autoritet, så når Jesus kommer til Jorden, vil Mormonkirken tage kontrol over regeringen og Mormonerne vil være Guds regering på Jorden,” fortsatte hun.

Erickson siger, at hendes største bekymring er, om lederen af den frie verden har evnen til at skelne fiktion fra fakta.

"Det kan være afgørende for vores overlevelse," siger hun. "Hvis hans overbevisning er forvrænget, som den utvetydigt er, skulle det da ikke være afgørende for vores eksistens at beskytte vores land mod at blive lagt i hænderne på en sådan person?"

Da Erickson blev spurgt om specifikke ritualer, som, hun mener, er bizarre, hævdede hun, at Romney og andre Mormoner deltager i hemmelige vielser, der involverer "oprørende" skikke. Hun fortæller om sit eget Mormon-bryllup og siger, at hun - imod sin vilje - blev tvunget til at klæde sig helt af.

"Det var rædselsvækkende," fortalte hun WND. "Der stod jeg nøgen. De bragte en skål med vand og begyndte at vaske min krop og hviske bønner over min krop. De stoppede over højre og venstre bryst, navlen og knæene og bad specifikke bønner."

For at sikre sig, at den brede offentlighed ikke lærte detaljerne om ritualerne at kende, siger hun, at de troende tog en symbolsk kniv for at foregive deres eget mord, hvis medlemmer røbede, hvad der virkelig foregår bag lukkede døre. "De fik os faktisk til at snitte vore indvolde op og vore indvolde vil falde til jorden, hvis vi fortæller folk den hemmelige dogme om ceremonierne," sagde Erickson.

"Mitt er ikke en tilfældig Mormon," fortalte hun online intervieweren, Thom Hartmann. ”Romney har nået det øverste trin i troen. Der er ingen måder, hvorpå han vil være i stand til ikke at lytte til [Mormon] profeten. Hans evige frelse afhænger af det. Han må sætte kirken over landet."...  Read full article here.