Saudi-avis skriver, at Schweiz er et Jødisk komplot.

Fra Israeltoday.co.il/
10. oktober 2011.

En klummeskribent for den Saudiarabiske avis, Al-Riyadh, har omsider afsløret hjørnestenen i det Jødiske komplot om verdensherredømmet. Det er Schweiz. Ja, hele nationen Schweiz er tilsyneladende et Jødisk komplot.

I indlægget den 4. september pegede Fahd 'Amr Al-Ahmadi på, at Europa i løbet af de sidste fire århundreder har oplevet adskillige større krige, og alligevel sad Schweiz der lige midt i det hele helt uskadt. Samtidig nægtede Schweiz at tilslutte sig nogen større international alliance eller organisation (det blev først medlem af FN i 2002).

Konklusionen for Al-Ahmadi er enkel: Schweiz skal være "Et sikkert paradis hvor [Jødernes] rigdom kan blive beskyttet mod de krige, de selv starter," et sikkert tilflugtssted, som omtales i det Zaristiske smædeskrift: Zions vises Protokoller.

For folk i Vesten, som naivt tror, at holocaust-bevist anti-semitisme er en saga blot, er blodige smedeskrifter, såsom Protokollerne, faktisk en stadig mere fremtrædende del af den politiske diskurs i Mellemøsten. Så meget, at store Arabiske aviser henviser til Protokollerne, som troede de, det var et almindeligt kendt faktum, at Jøderne har planer om en global magtovertagelse. Og for dem er det sådan.

Selvfølgelig ignorerer Al-Ahmadi’s argumentation den umenneskelige behandling af Jøderne gennem alle disse krige, hvor deres rigdom angiveligt havde hobet sig op og blev bevogtet i Schweiz. En person ved sine fulde fem kan undre sig over, hvorfor disse magtfulde og velhavende Jøder, der kunne vende en hel nation til at være deres private hjælper, ikke brugte nogle af disse penge og deres magt til at beskytte sig selv mod udvisning, tvungen konvertering, pogromer og folkemord.

Men anti-semitter tillader sjældent de faktiske omstændigheder i historien at komme i vejen for en god Jøde-kritisk historie.