Satans plan for at overtage verden.

Fra Discerningtheworld.com/
Januar 2011.
Prof. Johan Malan, Mossel Bay, Sydafrika.
(Som pdf-fil her.)

Satans tretten-punkts plan for at overtage verden.
Vi lever på et kritisk tidspunkt i verdenshistorien, lige ved afslutningen af Kirkens tid, og kort før afsløringen af Satans verdensimperium, der vil blive ledet af Antikrist og den falske profet. Kristne forkynder Jesu Kristi andet komme og den kommende åbenbaring af hans rige, mens de ikke-kristne i verden forbereder sig på en ny verdensorden, som vil være i direkte opposition til Guds Rige.

Guds rige og Satans rige er - rent bortset fra en konflikt i de åndelige riger - også på vej til en fysisk konfrontation, der vil føre til Jesu genkomst, og slaget ved Harmagedon ved afslutningen af den store Trængsel. Ved denne lejlighed vil Antikrist og den falske profet blive kastet i ildsøen, deres tilhængere blive ødelagt, og Satan vil blive bundet i afgrunden i tusind år (Åb 19:19 til 20:3).

Dette vil blive efterfulgt af åbenbaringen af Guds rige på jorden.

Satan har været Guds modstander og fjende, siden han blev udstødt af himlen i forhistorisk tid på grund af, at han ophøjede sig selv og gjorde oprør. Han fører en usvækket kamp mod Gud og Hans rige, da han stræber efter at blive tilbedt i stedet for Gud og at blive den eneste hersker over universet. Han har et stort følge af faldne engle (dæmoner eller onde ånder) såvel som ufrelste mennesker, der gør hans vilje på jorden. Tilsammen udgør de mørkets rige, og de besidder sådan en dominerende stilling, at Bibelen omtaler dem som "verdensherskerne i dette mørke". (Efes 6:12; 1 Joh 5:19)

Vi er ikke overgivet til at blive kontrolleret af disse sataniske kræfter, da Herren Jesus kom for åndeligt at "rive os ud af den nuværende onde verden, efter Guds, vor Faders, vilje!" (Gal 1:4) og for at grundlægge sit rige i vore hjerter. Men vi befinder os stadig fysisk i en ond og fjendtlig verden, hvor vi er nødt til at iføre os Guds fulde rustning, så vi kan være i stand til at stå imod Djævelens snigløb (Efes 6:11).

I den sidste endetid vil - med et interval på kun syv år - begge disse riger og deres konger, Kristus og Antikrist, blive offentligt åbenbaret på jorden. For det første vil mørkets rige, under ledelse af Antikrist, blive afsløret. Under den efterfølgende Trængselstid vil han fysisk kontrollere verden. Når de, der unddrager sig Antikrist - det er den sande Kirke som er et tempel for Helligånden - er blevet taget bort ved bortrykkelsen (2 Thess 2:6-8), vil Antikrist blive afsløret.

I løbet af Antikrists syv år lange regeringstid vil Guds domme blive udøst over dette onde rige, helt frem til det øjeblik, hvor den vil miste al autoritet på jorden. Klimaks i disse domme vil forekomme på den sidste dag i Trængselen, når Kristus vender tilbage til jorden for at ødelægge de sataniske kræfter og binde Satan i afgrunden. Efter dette vil Kristi rige blive åbenbaret og etableret på jorden.

Satan er fuldt ud klar over den alvorlige fremtid, der er profeteret om ham i Bibelen, men han afviser det helt. Siden menneskehedens tilblivelse har han ført krig for at få mere kontrol over mennesker og i sidste ende blive tilbedt af dem. Han ønsker ikke at være kendt som Satan, men som Herre og Gud. Det er grunden til, at han kommer som en lysets engel og bruger al sin snedighed for at bedrage folk på en sådan måde, at de vil tilbede og følge en anden gud, en anden jesus og en anden ånd, som alle er bedragere fra hans rige (2 Kor. 11:3-15).

Vi er i den sidste fase af Kirkens tid, og evangeliske Kristne har al grund til at forvente Kristi forestående komme. Derfor intensiverer Satan sine bestræbelser på at bringe menneskeheden under vildfarelsens magt i en sådan grad, at de hellere vil deltage i at forberede vejen for hans falske Kongerige end på at vente på Kristus. Bedragne mennesker indser ikke, at de er fortalere for Satans rige, da de har mistet evnen til at skelne mellem sandhed og løgn. Deres sind er blevet blindet af denne verdens gud (2 Kor. 4:4).

Vildfarelsen er så subtil og overbevisende, at selv de mange kristne, som har et ringe kendskab til Bibelen, falder for den (sammenlign med ordsproget, "hvis du ikke står for noget som helst, vil du falde for hvad som helst"). Konsekvensen er, at de "skal falde fra troen, fordi de lytter til vildledende ånder og dæmoniske lærdomme" (1 Tim. 4:1). Herren Jesus advarede også imod dette alvorlige bedrag. "Jesus sagde til dem: »Se til, at ingen fører jer vild! For der skal komme mange i mit navn og sige: Jeg er Kristus! og de skal føre mange vild - for der skal fremstå falske kristus'er og falske profeter, og de skal gøre store tegn og undere for om muligt at føre selv de udvalgte vild.” (Matt 24, 4-5 og 24).

Bedraget er rettet imod at fordreje og forfalske Guds riges principper og karakteristika, og derefter bruge dem på Satans rige. Menneskeheden skal stadig forvente Guds rige, og også aktivt fremme det, men på en sådan måde, at de rent faktisk baner vejen for Satans rige. Ændret tankegang, forårsaget af åndeligt bedrag, skal være den drivende kraft bag folks handlinger til støtte for Satans alternative rige i stedet for det sande Guds Rige.

Denne anden måde at tænke og tro på er frugten af bedraget. Nogle mennesker henviser til det som et paradigmeskifte; andre ser på det som fremkomsten af et nyt, økumenisk trossystem, mens store grupper retfærdiggør det som postmoderne reformer som følge af kravene i en ny verdensorden.

Uanset hvad undskyldningen for den nye måde at tænke på kan være, er faktum, at de alle er ofre for hovedforføreren til alle tider. Bibelen kalder ham "Djævelen og Satan,… som forfører hele verden” (Åb 12,9). Han er ansvarlig for at omsætte teologisk tænkning på en sådan måde, at de er i overensstemmelse med principperne i hans rige og ikke længere med principperne i Guds rige.

Når Satans vigtigste strategi for åbenbaringen af hans rige bliver undersøgt, bliver det tydeligt, at han har en tretten-punkts plan for det endelige bedrag med henblik på at overtage verden. Anvendelsen af planen fører til en sådan fordrejning og forvanskning af Guds rige, at menneskeheden - herunder en stor del af den nominelle kristne kirke - er ved at blive indviklet i bestræbelserne på at offentliggøre det alternative rige af Satan. Det gør de under den falske antagelse, at de stadig har del i Guds rige.

Satans største kamp står imod Bibelen, da den indeholder fakta om åbenbaringen af Gud, hans frelsesplan for menneskeheden gennem Jesus Kristus, samt klare profetier om, hvad fremtiden bringer for verden og dens indbyggere. Mørkets riges undergravende værk er også åbenbaret i Bibelen, såvel som Guds straffedomme over Satan og hans rige. Disse guddommelige sandheder skiller sig ud som fyrtårn i en mørk verden, og gendriver alt, hvad der er i strid med det. Gud er Sandhed, Hans ord er Sandhed, Jesus Kristus er Vejen, Sandheden og Livet, og den Hellige Ånd er Sandhedens ånd, som leder os til hele Sandheden. (Joh 14:6, 16:13; 17:17)

Satan har indset, at han først er nødt til at forsøge at gøre op med Bibelen som kilden til Kristen lære, før han vil være i stand til at indføre sine planer om en alternativ tro. Når der med succes er blevet sat spørgsmålstegn ved de grundlæggende udsagn om tro i Bibelen, og de er blevet åndeliggjorte eller forvrængede, kan enhver mulig betydning tilskrives dem. Det vil føre til en vidtrækkende transformation i tænkning til støtte for en satanisk ny verdensorden. Denne nye måde at tænke på, som er ført rundt ved falske profeter, er åndelige af natur og forekommer på de følgende 13 områder:

1. Sandheden i Guds Ord bliver præsenteret som løgn
Satan vil i det hele taget ikke være i stand til at afsløre sit rige uden modstand i verden, så længe der er et større antal mennesker, som betragter Bibelen som troværdig. Det er grunden til, at han gennem tiderne har ført ubarmhjertige angreb imod Bibelen. Han ønsker slet ikke, at folk skal tro på Bibelen som det ufejlbarlige og bogstaveligt inspirerede Guds Ord, da disse mennesker ikke er åbne for andre overbevisninger, og derfor ikke vil blive hans tilhængere.

Der er ingen ende på overgrebene imod Bibelen fra bedragne teologer. De påstår, at Bibelen er en samling menneskeligt udtænkte bøger om religiøse og moralske spørgsmål, og ikke Guds ord til menneskeheden. De betragter den som overvejende af mytologisk karakter og derfor ikke historisk autentisk. De fleste af de bibelske fremstillinger bliver nedgjort som myter, herunder skabelsesberetningen og beskrivelsen af Satans rige i luften.

Mange af udsagnene om Jesu Kristi person og egenskaber bliver beskrevet som ren spekulation og ønsketænkning, f.eks ”uvidenskabelig” antagelse om Jesu fødsel ved en Jomfru og troen på, at Han er Gud, at Han genopstod fra de døde, steg op til Himlen og legemligt vil vende tilbage til jorden. Bibelske profetier om endetiden og Jesu genkomst bliver ikke bogstaveligt fortolket og betragtet i fremtidigt perspektiv, men som historiske (preteristiske), symbolske og allegoriske beskrivelser af ringe værdi.

Konsekvensen af den vedvarende kampagne for undergravende virksomhed imod Bibelen er, at de udtalelser, som de Fundamentalistiske Kristne accepterer som bogstavelige og uforanderlige Sandheder, faktisk alle bliver gjort til løgne. For så vidt angår Satans håndlangere siger de, at der ikke er en Treenige Gud, Jesus var kun en almindelig profet og ikke Gud, korsfæstelsen af Kristus var kun en politisk handling uden nogen åndelig betydning, og der er ingen Himmel, Helvede eller Djævel. Der vil ikke blive en Antikrist, en stor Trængsel eller et bogstaveligt slag ved Harmagedon (Åb 16,16) Herren vil ikke gribe fysisk ind for at bortrykke de troende før dommen, og der vil ikke komme et tusindårigt fredsrige og heller ikke en endelig dom.

Vi har nået et stadium, hvor bedragne teologer i stor skala miskrediterer og afviser disse Bibelske Sandheder. Vejen er nu åben for udbredelsen af et ubibelsk verdenssyn, hvor Satans falske rige er ved at vinde troværdighed. Sandheden i de guddommelige åbenbaringer er blevet erstattet af løgne fra Satans rige, som er baseret på bedrag. I langt højere grad end på Esajas’ tid lever vi i et religiøst miljø, hvor folk falder fra Herren, og til sidst fornægte Ham og opgiver Sandheden i Hans ord:

"For du har vore mange overtrædelser for øje, og vore synder vidner imod os; vi er os vore overtrædelser bevidst, vi kender al vor skyld. Vi har brudt med Herren og fornægtet ham, vi har vendt vor Gud ryggen; vi har forkyndt vold og frafald og fremført løgneord fra hjertet. Retten er trængt tilbage, og retfærdigheden holder sig langt borte; for sandhed snubler på torvet” (Esaj 59:12-14)

Men løgnen er ikke altid så let at få øje på, da Satan tilbyder sit alternative rige til mennesker i Guds og Kristi navn. Jesus sagde til dem: "Se til, at ingen fører jer vild! For der skal komme mange i mit navn og sige: Jeg er Kristus! Og de skal føre mange vild.” (Matt 24:4-5).

Men hans rige vil være multi-religiøst og tilhængere af alle religioner vil tilbede den nye verdensordens "Christ" og følge ham som deres sejrherre og fredsfyrste. ”Og jeg så en hvid hest, og han, der sad på den, havde en bue. Han fik givet en krone, og han drog ud fra sejr til sejr.” (Åb 6,2)

”Et af dets hoveder var som dødeligt såret, men dets banesår blev lægt. Hele jorden fulgte dyret med undren og tilbad dragen, der havde givet dyret magten; og de tilbad dyret og sagde: »Hvem er dyrets ligemand, og hvem kan gå i krig mod det?« (Åb 13,3-4)

Disse løgne er så stærkt etablerede nu - også i den traditionelle kristne verden - at tiden for den planlagte åbenbaring af Satans rige må være meget nær.

2. Løgnen i de ikke-kristne religioner præsenteres som sandhed
Samtidig med den periode, hvor Bibelen mister troværdighed blandt de frafaldne, bliver læren og de hellige bøger i de ikke-kristne religioner i stigende grad anerkendt og overholdt. I forskellige multi-religiøse lærebøger, som er blevet offentliggjort i Sydafrika og også anvendes til uddannelse af lærere, bliver den positive værdi af de ikke-kristne trossamfund anerkendt.

Det hævdes, at vesterlændinge har mistet deres spiritualitet på grund af den store påvirkning, materialismen har på deres liv. Som løsning på dette problem opfordres kristne til at tage over fra de østlige religioner - fx Buddhisme og Hinduisme, mystiske teknikker såsom Transcendental Meditation - for åndeligt at berige sig selv. Den opfattelse fastslår ligeledes, at vi kan lære meget af natur-religionerne. Den kollektive bevidsthed hos San (buskmænd) og deres økologiske forhold til naturen kan for eksempel med stor fordel overtages.

I lyset af disse postmoderne reformer betragtes traditionel kristendom som smalsporet, fordømmende og ude af trit med virkeligheden. Derfor bliver den nu præsenteret som værende sammensat af løgne og halve sandheder. Men de ting, som Bibelen afdækker som løgne og camoufleret satanisme - f. eks afgudsdyrkelse (sml. 1 Kor.10:19-20; 2 Kor 6:14-18), bliver pludselig acceptabel praksis og opdagelse af nye sandheder.

3. Antikrist eller den kosmiske ”Christ” bliver til den sande Kristus
Et meget vigtigt mål i Satans strategi for en overtagelse er dekonstruktionen af det Bibelske billede af Jesus Kristus. I den proces bliver Jesus gjort til en anden jesus, for at Antikrist kan komme i Hans navn. Det fremgår klart af denne tilgang, at Djævelen ikke er ude på at ødelægge religionen, men at ændre den på en sådan måde, at han og Antikrist kan tilbedes af alle mennesker. Det vil jo ske: "Et af dets hoveder var som dødeligt såret, men dets banesår blev lægt. Hele jorden fulgte dyret med undren og tilbad dragen, der havde givet dyret magten; og de tilbad dyret og sagde: »Hvem er dyrets ligemand, og hvem kan gå i krig mod det?" (Åb 13:3-4).

Evangeliske kristne deltager ikke i at dekonstruere billedet af Jesus, da det ville svare til at forkaste Bibelen og forvanske Kristus. De er bevidste om farerne ved at fornægte eller ændre Guds ord. Men økumenisk-sindede navnkristne, som bliver bedraget af djævelen, støtter fuldt ud forandringen af den Bibelske Jesus til en multi-religiøs ”jesus” i den nye verdensorden. Han vil blive accepteret og tilbedt af tilhængere fra alle religioner.

Teologer, der har denne opfattelse, hævder, at den Bibelske beretning om Jesus som både Gud og Guds Søn - den eneste Frelser i verden - er falsk. De henviser til Ham som den kultiske Jesus eller troens Jesus. Det er uacceptabelt for dem, og derfor erstatter de Ham med den "historiske Jesus", der efter deres opfattelse kun var en almindelig profet. Denne tilgang gør det muligt for dem at degradere Jesus til samme niveau som profeterne i andre trosretninger, f. eks Buddha, Krishna og Mohammed.

Religiøse ledere i de ikke-kristne trosretninger følger trop og har udtænkt teorier, der enten knytter deres egne religioner tæt sammen med den historiske Jesus eller endda gør Ham til en gennemgående del af deres tro. Nogle af disse ledere udtaler åbenlyst, at verdens messias, som ventes om kort tid, vil opfylde flere roller ved at være Kristus for de Kristne, Krishna for Hinduerne, den femte Buddha for Buddhisterne og Imam Mahdi for Islam. Han vil derfor være den kosmiske messias, eller messias for alle trosretninger. Ifølge Bibelen vil han være Antikrist.

Det vigtige spørgsmål er derfor ikke så meget, om Kristne i den traditionelle Kristne verden accepterer eller afviser Jesus, men snarere hvilken Jesus, de accepterer og følger. Det er enten Guds Søn, som er den eneste frelser (ApG 4:12), eller det er den interreligiøse messias, der vil bedrage alle religioner til at acceptere og forkynde hans falske evangelium (Åb 17:3-6). Den sande Kristus skal være konge i Guds åbenbarede rige (Åb 19:11-16), mens den falske Kristus (Antikrist) vil være den konge, der vil herske over det sataniske mørkets rige (Åb 13:2).

Det er indlysende, at Satans løgne i stigende grad får overtaget i store dele af den Kristne kirke, hvilket gør dem til forløbere for hans falske Kristus.

4. Den treenige Gud bliver til den universelle Gud for alle trosretninger
Satan er ikke kun opsat på at gøre Antikrist accepteret af verden som Kristus og i sidste ende også som Gud (2 Thess. 2:4), men han ønsker selv at blive tilbedt og æret som gud. Derfor fører han i sin strategi for at overtage verden, ikke blot en kampagne mod den Bibelske Jesus, men også mod tanken om en Treenig Gud. En Gud, der blot åbenbarede sig for verden gennem sin Søn, og dermed udelukker alle andre trosretninger, er ikke acceptabel for Djævelen. Det er grunden til, at han ikke blot præsenterer Jesus som den kosmiske ”Christ” for alle trosretninger, men også præsenterer Gud som den universelle Gud for alle trosretninger. Satan udfylder denne rolle, da han er denne verdens gud. (2 Kor. 4:4).

Enhver person, der støtter udtalelsen om, at alle religioner tilbeder den samme Gud, er blevet et offer for Satans bedrag, og derfor også tilhænger af denne falske gud. Den store verden er allerede blevet tilskyndet til at sky den treenige Gud i Bibelen og til at bøje knæ for det sataniske triumvirat - guden for denne tidsalder, den kosmiske ”Christ” og den falske profet.

5. Åndelig genfødsel bliver en mystisk åndelig oplevelse
Herren Jesus sagde: "Jesus svarede ham: »Sandelig, sandelig siger jeg dig: Den, der ikke bliver født på ny, kan ikke se Guds rige.«" (Joh 3:3). På grund af denne meget klare udtalelse er Satan også specielt opsat på at holde folk fra at blive født på ny og derved blive medborger i Guds rige. Hvis det lykkes ham at forhindre genfødsel ved at tilbyde folk et falskt grundlag som genskabelse ved dåb og gode gerninger, vil han sikre sin fortsatte indflydelse på dem i mørkets rige. Satan henvender sig til dem som en lystes engel, for at gøre dem blinde for Sandheden og retfærdiggøre dem i deres ufrelste tilstand.

Mange mennesker er på udkig efter en ekstatisk åndelig oplevelse, hvorved de kan erklære sig som værende født på ny. Satan tilfredsstiller gerne dette behov bl.a. ved åndeligt mord, når folk falder i trance og gør mærkelige ting, som ukontrollabel latter og ytring af dyrelyde. Denne oplevelse fører ikke til dom over synd og sand omvendelse. Men når disse mennesker rejser sig fra gulvet, betragter de alligevel sig selv som værende født på ny, da ”Guds Ånd” angiveligt er faldet på dem.

Mystiske oplevelser eller trance kan også fremkaldes ved at lytte til visse former for musik, som højlydt sang og gentagelse af bestemte sange eller ved at praktisere Transcendental Meditation, hvor visse centrale ord (mantraer) gentages igen og igen, samt ved hjælp af sindsudvidende narkotika. Sådanne mennesker kommer under indflydelse af Satans forførende ånder (1 Tim. 4:1) og er derfor under forberedelse til hans rige.

6. Den smalle vej til Himlen bliver den falske vej til konflikt
Satan kaster en mørk skygge af tvivl over den smalle vej, som fører til Himlen (jf. Matt 7:14). Han ønsker ikke, at folk skal gå på denne vej, fordi de tilhører Herren. Han finder det vanskeligere at bedrage sådanne mennesker, da mange af dem har et godt kendskab til Skriften og følger Helligåndens vejledning. Af den grund er de djærve modstandere af mørkets rige.

Sande troende har kæmpet en hård kamp for at få adgang gennem genfødelsens snævre port ind på den vej, som fører til Himlen (Luk 13:24). De tror på den Bibelske Jesus (ikke den historiske Jesus, som kun var en profet), og bekender den frelsende kraft i Hans død på korset. De mener også, at Han er den eneste vej til Himlen, og at alle mennesker uden Ham går fortabt (Joh 14:6; 1 Joh 5:12). De er Fundamentale troende.

Gennem Djævelens gøren og laden med den smalle vej, har det sande liv i tro i stigende grad fået et dårligt navn. Det hævdes, at disse troende har en negativ og fordømmende holdning, fordi de tror, at kun de har ret og alle de andre uret. De er kærlighedsløse mennesker og tilbeder en kærlighedsløs Gud, der fordømmer flertallet af mennesker til den evige ild, fordi de ikke er Kristne.

Der er forskellige kendte kristne prædikanter, der er af den opfattelse, at Fundamentalistiske Kristne udgør en stor trussel for den frembrydende kirke i det 21. århundrede, fordi de kraftigt insisterer på at holde de Bibelske principper i hævd. Sådanne Kristne modstår den økumeniske bevægelse og underminerer opbygningen af enhedsbånd mellem de forskellige Kristne Kirker, herunder den Romersk-Katolske Kirke, mens de kraftigt fordømmer alle forbindelser med de ikke-kristne religioner.

På grund af disse faktorer bliver Kristen Fundamentalisme afvist. Gennem fortsatte bedrag bliver flere og flere mennesker negativt indstillet over for evangelikalisme, og dette forklarer den stigende åbenhed i mange dele af verden over for det falske evangelium i Satans rige.

7. Den brede vej til helvede bliver den accepterede vej til harmoni og fred
Miskrediteringen af den smalle vej til Himlen åbner vejen for accept af flertallets brede vej, hvor alt og alle er tilladt. Det er den multi-religiøse vej, hvor folk kan henvende sig til den universelle ”gud” for alle trosretninger gennem forskellige mellemmænd. På grund af denne praksis er forskellige multi-religiøse bevægelser blevet etableret i den verden, hvor medlemmer af alle trosretninger kan tage hinanden i hånden og samarbejde i sympati med hinanden.

Dette er harmonien og verdensfredens vej, som alle mennesker kan blive på gennem kompromis og tilpasning til deres nye spirituelle miljø. Djævelen er den eneste vinder i denne situation, da alle de åndeligt fortabte bliver retfærdiggjort og lovprist. De er sammen bygherrer på et moderne Babelstårn, og de vil alle arve Satans rige, når Antikrist åbenbares efter bortrykkelsen (Åb 17:3-6).

Men disse bedragne folks time med ære er kortvarig. Når Antikrist erklærer sig som ”Gud” på Tempelbjerget i Jerusalem, vil alle hans tilhængere blive tvunget til betingelsesløst at tilbede ham som Gud. Alle former for religion vil derefter blive erklæret overflødige og afskaffet. De, der nægter at overholde Antikrists krav, vil blive henrettet. (Åb 13:15; 17:16).

8. Bønner til Gud bliver meditation og påberåbelse af åndelige kræfter
Satans rige gør en intensiveret indsats for at afskære al kontakt mellem mennesket og den sande Gud. Ikke alene holdes de kristne for travlt beskæftigede til at bede, men bønnens natur bliver forvrænget. Dette opnås ved at lære folk, hvordan man erstatter bøn med Transcendental Meditation, som er en øvelse i mystisk Kontemplation fra et faldende til et såkaldt dybere, kreativt niveau i ens højre-hjernehalvdel. Et enkelt ord eller en kort sætning bliver gentaget igen og igen, indtil personen træder ind i en hypnotisk trance-tilstand, der kaldes en ændret bevidstheds-tilstand.

I denne sinds- og ånds-tilstand bliver den mediterende opmærksom på guden i sit eget indre. Han ser verden i et nyt lys, hvor alt nærmer sig hinanden i en harmonisk enhed. Han oplever fred i hjertet, mens han er fuldt afslappet, og han finder også løsninger på alle sine problemer. I virkeligheden praktiserer han Østlig Meditation, hvor en person tømmer sit sind for alle tanker, og derved åbner det op for påvirkning af Okkulte åndelige kræfter. Dette er præcis den kanal, som er nødvendig, når Djævelen skal kommunikere med mennesker og indgyde indførelsen af bevidstheden om den nye verdensorden i dem.

9. Den kristne tro bliver en økumenisk alliance af alle trosretninger
De mange religiøse påvirkninger, som Satan påtvinger den moderne menneskehed, får Kristendommen til at miste sin enestående karakter, og i sidste ende reducere sig til en af de mange kommunikationskanaler med ”gud”. Økumeniske kristne slutter sig så sammen med andre trosretninger under den vildledende antagelses vilkår, at Gud åbenbarede sig for menneskeheden gennem alle trosretninger og kulturer.

Når det sker, forener en fælles tro på den Treenige Gud ikke længere mennesker, men det gør troen på den universelle ”gud” for alle trosretninger. Det er ikke Bibelens Gud, men den falske gud i denne verden, som gør folks sind blindt, for at de ikke skal kende tilbedelsen og efterfølgelsen af Bibelens Gud (2 Kor 4:4). Når det sker, er tiden for åbenbaringen af Satans rige kommet nær.

10. Guds tempel i Jerusalem bliver til Satans tempel for alle trosretninger
Djævelen har også en særlig strategi for at bedrage Israel som Guds folk. Han ved, at det åndeligt genoprettede Israel er bestemt til at spille en vigtig rolle i Guds Tusindårige Rige. Det er derfor en højt prioriteret strategi for Djævelen at underkaste hele Israel den falske messias’s myndighed, hvorved det sikres, at de vil være under hans fulde kontrol. Den sande Messias har for mere end 2000 år siden advaret Israel om, at de ville indgå en pagt med den falske messias. (Joh 5,43).

Profeten Daniel antydede også, at Israel ville indgå en pagt med Antikrist i en år-uge på syv år (Dan 9:27). Som led i denne pagt, vil de blive tildelt retten til at genopbygge templet i Jerusalem. Men det vil specielt være et tempel for verdens messias, dvs. en fælles messias for alle trosretninger.

Til absolut overraskelse for mange mennesker har denne antikristne og tværreligiøs strategi allerede slået rod i Israel. En moderne Sanhedrin blev etableret i oktober 2004, og de følger en multi-religiøs tilgang i form af skrifter, såsom Easaj 56:7: ”For mit hus skal kaldes et bedehus for alle folkeslagene.”

Dette udsagn er fejlagtigt fortolket som multi-religiøst ved også at give anerkendelse til de ikke-Bibelske trosretninger. Der er en jødisk hjemmeside, der støtter udsigten til "Guds hellige bjerg" for alle trosretninger, http://www.godsholymountain.org/

Fra Bibelen ved vi, at det Tredje Tempel, som vil blive anlagt i Jerusalem, vil være et tempel for den falske messias. På denne måde vil han forsøge at sikre sig, at Jøderne ikke accepterer den sande Messias’ offer én gang for alle på korset. Desuden vil han bruge dette tempel til at erklære sig selv som Gud i det allerhelligste (2 Thess 2:4; Dan 11:31, Matt 24:15-21 ). På det tidspunkt vil Guds Tempel være blevet til Satans tempel.

Fra alle disse udviklingsforløb ved vi, at den falske messias’ komme er for hånden. Det kan ske når som helst.

11. Guddommelige åbenbaringer i Bibelen bliver til over-bibelske åbenbaringer
Oplysningerne om den fremtidige åbenbaring af Satans rige på jorden siges at være givet af falske profeter. Satans rige præsenteres som Guds rige, hvor mennesker af alle trosretninger kan leve sammen i fred og velstand. De afviser alle Bibelske advarsler om en endetids-trængsel under Antikrists diktatur, og derfor er alle Bibelske profetier forvrængede, åndeliggjorte, ignorerede eller blot betragtet som irrelevante. De eneste accepterede oplysninger om, hvad fremtiden bringer for os, kommer fra de store nutidige profeter, som fejlagtigt hævder at tale på vegne af Gud. De forudsiger blot mægtige vækkelser, gode tider og et fredeligt verdens-imperium - ingen trængsel, dom eller lidelse.

12. Guds fremtidige rige bliver til et humanistisk rige - nu
Ifølge Bibelen ved Satan, at Kristus vil vende tilbage til jorden for at ødelægge sine fjender, frelse resten i Israel, og derefter oprette sit rige på jorden med Jerusalem som hovedstad. Under en tilbundsgående indsats for at afværge denne vending af begivenhederne vil han, før Kristi genkomst, etablere sin egen regering på jorden under ledelse af Antikrist. Djævelens idé om et rige her og nu før Kristi komme er nu blevet så fast forankret i teologisk tænkning over hele verden, at de fleste af de førende kristne kirker aktivt støtter og fremmer denne idé. Dette riges stærke humanistiske og multi-religiøse karakter vil præsentere bevis for dens ubibelske og sataniske karakter.

Forberedelserne til dette rige er i et så fremskredent stadium, at en tværreligiøs messias på dette tidspunkt i verdenshistorien har meget gode chancer for at blive alment accepteret, fulgt og endda tilbedt (Åb 13:3-4). Når dette rige er blevet godt etableret, vil Antikrist anspore sine tilhængere til at kæmpe mod den sande Kristus på dagen for hans genkomst i et forsøg på at dræbe Ham. De vil vide, at Kristus vil vende tilbage til jorden i slutningen af den pågældende år-uge for at ødelægge Antikrist og hans verdensimperium. Derfor vil de mobilisere en international styrke, som skal kæmpe imod Ham (Åb 16:13-16).

Men det vil blive en dag med stor tragedie for den multinationale styrke, når de forsøger at kæmpe imod Ham, der har al magt i himlen og på jorden. (Åb 19:19-21; Zak 14:12-13; Joel 2:3; Esaj 13:9-13).

Punkt 13 om bortrykkelsen er udeladt.

Konklusion
Satans tretten-punkts plan er sammensat af religiøse løgne, der anvendes som propaganda for åbenbaringen af hans rige. Disse løgne bliver succesfuldt proklameret af hans store antal af samarbejdspartnere, da offentlig støtte er afgørende for gennemførelsen af hans plan om at overtage verden.

Den første halvdel af Antikrists regering vil overvejende være præget af bedrag. I denne fase vil han frivilligt blive anerkendt og tilbedt af stort set alle mennesker. Det vil blot være midt i Trængselen, at oppositionen mod ham vil være voksende, og det vil få ham til at indføre det barskeste militære diktatur i hele menneskehedens historie. Herren Jesus beskriver det som en stor Trængsel, som der ikke har været siden verdens begyndelse, og at det vil bringe menneskeheden til randen af total udslettelse (Matt 24:21-22). Først da vil Kristus gribe ind ved Hans andet komme for at frelse en rest af Israel og nationerne. (Matt 24:29-30).

Herren Jesus har gode råd til en tid som denne: "Se til, at ingen fører jer vild!” (Mat 24:4). Blive i Kristus, bliver i Hans Ord, vandre i Ånden, modstå den nuværende onde verden og tage Guds fulde rustning på, så du kan blive stående fast imod Djævelens snigløb. Frelseren har lovet at være med os altid, helt til verdens ende. (Matt 28:20).