Folk, der støtter en "Jødefri" stat, skal ikke have deres vilje.

Benjamin Netanyahu mindede FN om den "Palæstinensiske Myndigheds" lovgivning med dødsstraf for salg af ejendom til Jøder.

Den Israelske premierminister kaldte en spade for en spade i De Forenede Nationer. PLO har håndhævet Nazistisk inspirerede love, og er et racistisk, terroristisk bidrag, der ønsker at ødelægge den Jødiske stat.

Statsministeren sagde, at trods den populære opfattelse ønsker Israel og han selv fred, men at freden "skal være forankret i sikkerhed", og ikke kan skabes af FN-resolutioner.

"Palæstinenserne ønsker en stat uden fred," erklærede Netanyahu, og sagde derpå til publikum: "I skal ikke lade det ske."

Netanyahu kritiserede hykleriet i De Forenede Nationer og bemærkede, at FNs Sikkerhedsråd nu ledes af Libanon, som er kontrolleret af Hizbollah - en gruppe, der af USA, Israel og Den Europæiske Union betragtes som en terrororganisation.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Jeg har studeret mange af Benjamin Netanyahus taler. Men dette er sandsynligvis en af ​​de allerbedste.

Da han trådte ind i forsamlingen i New York, fortalte han de forsamlede sandheden om, hvad slags slette mennesker de er, og hvad slags ondskab og løgne, de er parat til at støtte.

En løgn kan aldrig blive til sandhed, selvom en mand ved navn Abu Mazen, alias Mahmoud Abbas, fortæller den en million gange.

Det lys, som profeten Esajas talte om, var ikke "fred", men "Fredsfyrsten". Han var den eneste sandhed, som savnedes i Netanyahu’s tale. En dag vil Messias vende tilbage. De, der venter på ham, blive frelst. De, der har afvist ham, vil stå over for evig fordømmelse.

Skrevet af Ivar