De to kvinder i Johannes’ Åbenbaring.

[The Catholic Queen of Heaven]
Paven hævder, at kvinden i Johannes’ Åbenbaring kapitel 12 er den Katolske Maria. Det er forkert. Denne kvinde er den Jødiske nation, der fødte Israel's 12 stammer. Den Katolske Maria findes i kapitel 17.

Det er altid interessant at debattere med Katolikker, som læser Skriften ud af dens kontekst, eller fordrejer den, så den støtter hedenskab. En af de fælles misforståelser i den Katolske religion er brugen af Åbenbaringsbogen kapitel 12. Paven i Rom hævder, at kvinden med de 12 stjerner er "Den Katolske Maria".

Sandheden er, at den Jødiske apostel i et syn så den første Jødiske nation, der fødte Israel's 12 stammer. Den Jødiske nation føder senere Messias. En Torah-observant Jødisk jomfru var udvalgt af Gud til at opdrage ham i den Jødiske tro. Messias skulle senere betale for hele verdens synd på korset i Jerusalem.

Den Jødiske Apostel får et syn om den smerte og pine, det Jødiske folk er nødt til at gå igennem, før deres frelse ved tidernes ende. Det er dagen for Messias’ genkomst.

Åb 12:1:
”Og et stort tegn viste sig på himlen, en kvinde klædt i solen, med månen under sine fødder og med en krone af tolv stjerner på sit hoved.”

Synet, som den Jødiske apostel Johannes så, var det samme som den drøm, Bibelens Gud gav Josef, søn af Jakob, fader til stammerne. Jakob var det første menneske, der blev navngivet ”Israel” af Gud.

Josef så sine 11 brødre som stjerner, der bøjede sig for ham, som selv var den 12. stjerne.

1 Mos 37:9
”Så havde han igen en drøm, som han fortalte sine brødre; han sagde: »Nu har jeg igen haft en drøm: Jeg så solen, månen og elleve stjerner bøje sig for mig.”

Sørgeligt nok for de troende i den Romersk-Katolske Religion, er det deres Katolske Maria, der er nævnt i kapitel 17 i Johannes’ Åbenbaring.

Åb 17:1-5:
"Og en af de syv engle med de syv skåle kom og talte til mig og sagde: »Kom, jeg vil vise dig dommen over den store skøge, som sidder ved de vældige vande. Hende drev jordens konger utugt med, og i hendes utugts vin har de, der bor på jorden, beruset sig.« Og den førte mig i Ånden ud i ørkenen.

Dér så jeg en kvinde sidde på et skarlagenrødt dyr, fuldt af bespottelige navne og med syv hoveder og ti horn. Kvinden var klædt i purpur og skarlagen og pyntet med guld og ædelsten og perler; i hånden holdt hun et guldbæger fyldt med afskyeligheder og hendes utugts urenheder. På panden var der skrevet et navn, en hemmelighed: "Det store Babylon, moder til skøgerne og jordens afskyeligheder.«

Den Katolske Maria er ikke den, paven hævder, hun er. Hun er bare en omdøbt udgave af gudinden «Semiramis fra Babylon - en prostitueret. Hedningerne kaldte hende "gudernes Moder”.

Hun har mange søstre. En af dem er den hedenske gudinde Isis i Egypten, som også bærer en efterlining af Frelseren på sit skød. Den Katolske Maria er navngivet af Katolikkerne som "Guds Moder".

Ikke så underligt, at den Katolske Maria har fået 6.000 forskellige titler af den Katolske Kirke - denne "dame" passer perfekt ind i billedet som mor til skøgerne.

Oversat fra: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/05/08/bible-lesson-12-the-two-women-in-the-book-of-revelation/